Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 4 d’octubre de 2014

Jordi Juan, de compromís, l'únic alcalde que deixa taponat tres vegades el mateix pas de minusvàlids.

Es repeteix la historia de tots els anys. L’alcalde ha tornat ha deixar taponat el mateix pas de minusvàlids després de Festes.

Aquest any l’alcalde s’ha superat i el pas de minusvàlids del Passatge del carrer Nou porta taponat des del dia 13 de setembre sense cap motiu que ho justifique i, a més, aquest any està taponat amb dos contenidors, un de roba i l’altre de cristall.

Un blog local ja ho va denunciar en 2012 i en 2013 però el Sr. Juan, de Compromís, contínua entropessant amb la mateixa pedra demostrant que l’home és l’únic animal que entropessa més de dues vegades en la mateixa pedra.

Aquestes són les fotos del pas de minusvàlids que l’alcalde Jordi Juan, de Compormís, porta taponant durant els ultims 3 anys.
El Sr. Juan, alcalde de compromís, dirà el que voldrà, prometrà tot el que vulga, però la trista realitat és que en materia d’accesibilitat es mereix un Zero “Patatero”.

4 comentaris:

 1. Xordi repetix amb mi: "No es posen contenidors tapant pasos de minusvalits"

  ResponElimina
 2. Xe collons d'eixeu de dir que la culpa es de Jordi, com va a ser culpa de jordi, si jordi no sap el que es acaxar el llom de veritat, ells es matematic cumlaudeummmmm.

  Pero com va a ser culpa d'ell, ell cregueu que a ficat els contenidors ahi, no el veig jo treballant a eixes tasques, la culpa dels xics de la brigada que no li fan cas perque son malos i del PP i sols volen fastidiar a Jordi, si foren del Bloc els contenidors ja no estarien ahi.

  La culpa del PP, si no haguern autoritzat eixa rampa ahi, que veges tu una rampa ahi, sols als del PP sels ocurreixen eixes barbaritats, altre marron per al Bloc, mira que son papanates estos del PP no se donaven compte que ahi molesta la rampa per a ficar els conenidors.

  I una pregunta i la comissio o el grup de movilitat, que es que no es menegen molt, perque ....

  Vinga xics.xiques, mares pares uelos i ueles, tots els que necesiteu eixa rampa neu a l'ortopedia i feu que vos fatgen un arreglet unes bones suspensions i arreglat.

  #JordiAlcaldeVitalici

  ResponElimina
  Respostes
  1. La culpa és de Jordi perquè ha de insistir en que aquest contenidor es lleve al igual que fa el possible per a que les persones el dia del campament del Festivern no els falte de res. El que no pot ser es que per a unes persones si i per a altres NO! Ademés eixa rampeta és de l'edifici PRIVAT i per tant tampoc deurien d'estar ahi.

   Elimina
  2. #JordiAlcaldeVitalici

   El meu comentari era Ironic.

   Salut

   Elimina

Escriu el teu comentari