Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 21 d’octubre de 2014

Jordi, si alguna volta has tingut vergonya, dimiteix

Jordi, si alguna volta has tingut vergonya (cosa que posem en dubte) deuries dimitir per esta clavada de pota. Perquè no és sols que l'has clavada i ben clavada, sinó que no ho reconeixes i continues culpant a tots per tal de no fer-te responsable dels teus actes. 


Esta és la imatge de la discòrdia. Ací podem vore com el sr Jordi, de Compromís, duu les analítiques des del centre de salut fins a l'hospital de Gandia. I el que se li ocorre respondre a l'iluminat que tenim per alcalde sobre el tema és que "ja sabeu, els recortes". SEMPRE s'han dut les analítiques a l'hospital amb cotxes de la policia o de la brigada, en les condiciones que el servici mereix. I no havien retallades ni allargades. 

No obstant, tenim un Toyota blanc pel poble (imaginem que complint hores extra) amb l'aire condicionat engegat o aparcat davant de domicilis privats i les analítiques se'n van a Gandia en camió pegant-los el sol.

Al teu blog -eixe en el que publiquen les noticies municipals abans que a la pròpia web de l'ajuntament- pengen dos comentaris amb la teua resposta (que ni dins ni fora de context té cap sentit) i no podem evitar compartir-la per a que tots la lligen i es queden més sorpresos si cap. Parles de gestió responsable dels recursos, de donar la cara, de retallades... I remates la jugada enviant a qui no li agrada a fer-se l'analítica a Gandia. Fes-t'ho mirar, Jordi de Compromís.

També és vergonyós que des del teu gabinet de premsa barat i pudorós t'atrevixques a atacar al periodista que dona la informació. Rebatix-la amb informació que aporte,  publica el que cregues addient, però amb arguments sobre la noticia, no amb atacs personals. Eixa és la millor defensa. Ja no estàs al pati de l'escola.

Xavacano i rastrer, però poc responsable per la teua part, ja que si creus que han hagut activitats il·licites, apropa't al jutjat i presenta una denúncia: No difames i et quedes tan tranquil. Sembla que sempre tireu la pedra i amagueu la mà i quedeu impunes a les acusacions que deixeu a l'aire.

Jordi, si alguna volta has tingut vergonya (cosa que posem en dubte) dimiteix. #jordidimissió

16 comentaris:

 1. Es vergonyos que un alcalde publique unes contestacions en eixos arguments.

  Simplement vergonyos

  ResponElimina
 2. Tinc vergonya de ser d'aquest poble, a on l'alcalde es passa pels collons les malalties dels seus ciutadans, ciutadans que esperem una setmana per a tindre hora per a fer-mos l'analitica i que despres aquesta arrive amb aquestes condicions a laboratori de l'hospital.

  Jordi no el mereixes ser el nostre alcalde, pensa si alguna d'aquestes analitiques es d'algu que esta realment malalt i que despres li diguen que se la te q tornar a fer, ho haries atrasat 1 mes els resultats.

  1 setmana (per a la data analituca)
  1 setmana (per a cita amb el metge, total x a q el diga q la tens q tornar a repetir)
  1 setmana mes (per a demanar cita analitica)
  1 setmana mes (per a saber altra vegada resultats)

  Igual ja no arrives per a saber eixe resultat.

  Jordi DIMISSIO!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. aixo de les setmanes pasa ara en el bloc com quant mañana el pepe, mmmmmmmm

   Elimina
  2. Jo pese que això ha passat sempre. Però el tema no és si tardes mes o menos sino que és el que ha passat amb les analítiques que ja va fent temps que van de eixa forma a Gandia. Espere que comparesca l'alcalde dient les VERITATS i no si és o no culpa d'una altra persona. Que ens diga als ciutadans que és el que hi ha sense entrar en politiqueo barato.

   Elimina
 3. Jajajajajajajaj dimitir? Primer mireu-se a l'espill abans de parlar, que ha fet en 3 anys lo que no han fet altres en 10.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó. Ha mentit en lo del col·lector, ha discutit en els seus companys de govern. Ha plagiat, ha fet callar als regidors al plenari, ha desmuntat parcs al poble, ha deixat que furten material de dins de la piscina, ha manipulat contant les versions com li convé, ha gastat cotxes de l'ajuntament per a arreplegar-lo del casal de la falla Prado el dia que es nombrava a la fallera major del poble. Ha prohibit actuar a circs sense permís del plenari. Ha enviat 8 policies a arreplegar-li un goset pal xic. Ha deixat que furtaren la bandera de la porta de l'ajuntament. Ha deixat que tots paguem el Festivern. Ha humillat als catòlics portant a festes del poble obres que no són respestuoses. Ha desmuntat unes aules de formació que Tavernes tenia a l'antic hospital. En 3 anys ha fet més que els atres en 10, tens tota la raó

   Elimina
  2. Anònim de les 16:45, una contestació de matrícula d´honor.

   Elimina
 4. Aquest text sembla mes propi d'una falla que d'un diari, què és el diari del PP?

  ResponElimina
  Respostes
  1. El PP ja té el seu mitjà per a publicar tot el que pensa. Aquest és un blog diferent al COTORRA que conta el que aquest amaga. Antes es queixaven de Canal 9 però estos son pitjors perquè mai tenen la culpa de res. Son els mes bons de tots! JA JA I JA!! Tots com a persones cometem errors es impossible que Jordi siga perfecte.

   Elimina
 5. Jordi no pots caure mes baixet. Fas les cases mal i encara vols tirar-li les culpes als demés. Dius que fem el que no ens correspon. Sempre s´ha fet, i s´ha fet per donar un servici als ciutadans i sense posar pegues ni excuses.
  Els redactors del teu blog de comunicació ara van dient que el transport es pot fer en un vehicle de 4 rodes i que vaja a mes de 25 km./hora i ridiculeses de eixe calibre.
  Que utilitzen el vehicle de agranar de FCC, o la máquina de netejar l´arena de la mar. Pareix mentira que tingam un alcalde com Jordi Juan de Compromís.

  ResponElimina
 6. Apart d estar el coche blanc que tots sabem aparcat davant el domicili d cerca persona, tambe es gasta el coche policial per portar al sr. Jordi a l'estació. Para aixo si que es pot perdre temps i diners una persona que esta prestan un servei al poble? I si mentres esta acompanyant a este sr.aniha algún accident, atraca ment o qualsevol cosa? Q fem?

  ResponElimina
 7. Quina classe de titolar porta aquesta notícia? Es suposa que és un diari? Perquè un titolar deu explicar breument de què parla l'article, i no manifestar directament l'opinió d'algú. S'ha d'aprendre a informar, almenys baix el nom "diari de tavernes", que pareix una cosa seriosa ,fins que ho mires bé i et dones compte que no es vol informar, sinó simplement desmereixer a l'alcalde.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aplica aquest concepte també al blog que de segur que lliges, i tracta d'un pardal, que té més politica que aquest.

   Elimina
 8. Massa critiqueu, massa parleu. Si voleu canviar el sistema, canvieu-lo des de dins per a millorar el benestar dels ciutadans i no deixeu que coses com aquestes passen, no deixeu que certes persones governen. Després, al cap i a la fi, l'únic que vos queda sempre, es criticar i no actuar. Respecte als fets que han tingut els alcaldes al nostre poble, doncs no cal dir que molts no han tingut vergonya. Però bé, siguen d'un costat o de l'altre, han hagut actes que han afavorit al poble i han hagut altres actes que no. Per tant, el que li dona vida a un poble és la participació dels ciutadans en conjunt, actuar i no criticar perquè parlant, parlant ens encenem i mai s'aclarix res. Mentre, fan dels ciutadans el que més els convé.

  ResponElimina
 9. Xe, tu, no sabia jo que copieu les il·lustracions de la Cotorra. Que no sabeu fer-vos les vostres?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari