Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 15 d’octubre de 2014

Jordi, tu mai eres responsable de res

Ens comentaven feia uns dies que l'oportunisme de l'alcalde de Tavernes, de Compromís, havia fet de nou una aparició a les xarxes socials, sembla ser que esta vegada referent a la temporada turistica.

  


La nostra intenció amb esta entrada és deixar-li ben clar que el vertader problema de la temporada turística a Tavernes és ell mateix.

Sabem que sobra explicar-vos el que va ocórrer amb l'adjudicació del servei de salvament i socorrisme i el xiringuitos de la platja. Però vos deixem estes dos entrades d'abans de l'estiu per a refrescar-vos la memòria.

Si no es suficient el que vos expliquem a les línies superiors, afegirem un extracte de la llei de costes per la qual es regula els servicis de temporada en les platges i quin és el procediment a seguir per a demanar-los. 

Segons l'article 111 de la llei de costes, en el primer apartat, l'autorització que tinga per objecte l'explotació de serveis de temporada en la platja que sols requerixquen instalacions desmuntables s'otorguen als ajuntaments que ho sol·liciten a partir del primer mes de l'any.

A més, els terminis d'adjudicació de les concessions els marquen els ajuntaments quan fan esta sol·licitud. Es per això que Gandia o Xeraco tenen els xiringuitos muntats des d'abans que Tavernes i fins més tard. Ací sols des de l'1 de juny fins al 30 de setembre.

O dit d'una altra manera, Jordi, si vols afavorir la temporada turística de les platges demana que les concessions dels xiringuitos siguen des de més prompte fins a més tard. Cadascú que munte i desmunte quan crega. I el servei de salvament que estiga des de març, que ve el bon temps i hi ha gent que ja entra a nadar. 

Deixa de tirar-li la culpa als demés i fes la teua feina.

1 comentari:

  1. Ara ho heu dit. Jordi mai es culpable de res... No ha fet durant aquestos 3 anys i mig res a Tavernes soles inaugurar coses que es van deixar fetes a l'anterior legislatura, soles em sona que la replaseta del tio julio i la pista d'atletisme fantasma son els unics projectes que ha realitzat aquesta legislatura, encara que la replasetaa del tio julio es una subvenció 100% de la Diputació aixina que no hi ha cap tipus d'inversions. Ja voreu com aquestos mesos comença a fer coses, pa plenarse la boca de obres.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari