Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 7 d’octubre de 2014

La justícia lleva la raó a l´alcalde Jordi Juan, de Compromís.


El passat dia 19 de juny de 2014 el Jutjat del Contenciós Administratiu nº 10 de València va dictar sentència, estimant el recurs interposat per l'anterior Cap de la Policia Local de Tavernes de la Vallidigna, D. Ginés Ortega Ruiz.

El recurs interposat era contra les sancions contingudes en la Resolució de data 12 de febrer de 2012 de l'Ajuntament de Tavernes en la qual s'imposaven al senyor Ginés Ortega dues sancions, una d'un mes de suspensió de funcions i una altra de tres mesos de suspensió de funcions. En total suposava una sanció de 4 mesos d'ocupació i sou.

El Jutjat obliga, amb aquesta sentència ferma, a modificar les sancions imposades a D. Ginés Ortega.

• De la primera sanció d'un mes de suspensió de funcions el Jutjat estableix una sanció d'una setmana.

• De la segona sanció de tres mesos de suspensió de funcions el Jutjat estableix una sanció de tres setmanes.

En resum, dels quatre mesos de sanció en total decretats contra D. Ginés Ortega el Jutjat ho redueix a un total d'un mes. Queda la sanció reduïda a la quarta part del que se li va imposar.

Aquesta sentència també comporta responsabilitats econòmiques per a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna doncs cal pagar al senyor Ortega Ruiz els tres mesos de sanció d'ocupació i sou que va complir i que el Jutjat ha declarat no ajustat a dret, així com a restituir el període d'alta en la Seguretat Social i pagament de les cotitzacions.

En total,  l'Ajuntament de Tavernes de Valldigna haurà de pagar per eixes sancions aplicades i no ajustades a dret ,segons sentència ferma del Jutjat del Contenciós Administratiu nº 10 de València, una quantitat que sobrepassarà els 10.000 euros.

10.000 euros dels impostos dels ciutadans de Tavernes.

Amb aquesta sentència queda molt clar que quan es van aplicar les sancions a D. Ginés Ortega Ruiz es van sobredimensionar els fets i es va actuar sense la deguda diligència en valorar els esdeveniments i, en conseqüència, aplicar una sanció d'acord amb la realitat i no multiplicada per quatre com es va fer.

Queda molt alt el bon nom, la professionalitat i l'honorabilitat de D. Ginés Ortega Ruiz deixant en evidència a tots aquells que han volgut tacar la seua imatge i que han pretès enfonsar la seua carrera professional.

12 comentaris:

 1. Que callaet ho tenia Xordi.
  La prepotència de Xordi ens costa altres 10.000€ als veins de Tavernes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Te callat això i moltes coses més que estan en juí... En tots els processos que està l'ajuntament el poble pagara quasi 180.000€ en indemnitzacions... TE LI TA!

   Elimina
 2. Això a l'ajuntament no li afecta econòmicament en res ja que si no havera estat suspés de sou li l'hagués hagut de pagar igualment en aquell moment. A qui li afecta és a Ginés que cobrarà els tres mesos que no havia cobrat indegudament.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Als que si ens afecta es als ciutadans de Tavernes que estem governats per Jordi i tot el seu equip.
   Ja van vetgen-se els atropellaments que han fet en el que portem de legislatura.

   Elimina
 3. A l'Ajuntament (i al poble) li afecta en que han de pagar tres mesos de treball a una persona sense haver treballat. Tot per la mala actuacio del govern!

  ResponElimina
 4. No afecta indemnitzar 10.000€? Lo que hi ha que sentir. És el mateix pagar10.000€ a un empleat per treballar que pagar 10.000€ pa que estiga en casa?
  I la malicsia que te Jordi Juan? Això quants diners val?

  ResponElimina
  Respostes
  1. La malicsia la compensara en la satisfaccio en el seu dia quan li va possar la sentencia. El gran jutge del poble!!!
   Si havera pensat en les consequencies!!! I com tantes altres coses ara a pagar- ho entre tots.

   Elimina
 5. Jordi ha volgut fer mal i ara se li torna en contra, pero els seus errors ho paga el poble . Que ho pague ell del seus sueldazo

  ResponElimina
 6. El govern de Jordi va fent aigua per totes les juntes. Mires el que mires de este govern trobes fracàs. Sols li queden els seus regidors del Bloc pero tambè fan aigua. LLàcer que no diu res del pla d´ocupació, ell sabrà perquè. LLum que ahir al plenari va fer el ridicul mes espantós al presentar i llegir una moció caducà, en dades de l´any 2012 i que el que demanava estava quasi tot fet o en procès de fer-se.
  Vergonya de govern.

  ResponElimina
 7. He intentat compartir a Facebook i em dona error. Com ho puc fer?

  ResponElimina
 8. Pero que le hizo Gines al Jordi? es que no se de que va la historia? Gracias.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari