Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 6 d’octubre de 2014

La polèmica de l'escoleta Victor Calatayud

De segur que heu estat sentint estos dies comentaris sobre la jornada de portes obertes a l'escoleta de Victor Calatayud, i tots ells ben diferents però pocs positius. "Qui va decidir fer dos actes a la mateixa hora?" "Pernquè no esperaren a la regidora de educació que estava a un altre acte per a fer el parlament?" "Qui és eixe que està gravant a Llum i Jordi com si foren els qui han possat pedra a pedra fins alçar l'escoleta?"

Doncs a les primeres preguntes no tenim resposta. Perdó, sí que en tenim, però ja tots sabem que la campanya per les locals ha començat. A l'última pregunta sí que en tenim, i com no hi ha res millor que una imatge, ací vos deixem el video propagandístic que el partit polític Compromís Bloc ha fet aprofitant l'absència dels altres partits.Sí, el que heu vist és un vídeo en el que la sra Sansaloni i el sr Juan, de Compromís, es vanaglorien de ser la mare que va parir l'escoleta. Però estaria bé que recordaren que l'escoleta Victor Calatayud és un projecte de l'anterior legislatura, amb tot a punt per a posar en marxa: solars/vivendes on ubicar-la, diners i projecte. No és cap esforç d'ells ni cap mèrit. A més, podrien explicar per què no s'obrin l'escola d'adults i les escoles municipals de les plantes superiors. On està el mobiliari d'allí?

És cert que el nostre argument front al rebuig que el govern de Tavernes té a certs projectes necessaris a Tavernes es que el sr Juan li té molta "tírria" a qualsevol cosa que tinga que vore amb el PP -piscina, escoleta de la platja...- . Però en este cas, encara que seguix tenint-li el mateix rebuig, no ha tingut altra que tirar avant el projecte. I per què? Dos conceptes deixarem i més avant ho descobrirem: antiga escoleta de Victor Calatayud i Iberdrola.

2 comentaris:

 1. Quina poca vergonya te Xordi i companya!!
  Obrir l'escoleta en exclusiva per a fer un video de promoció de Compromís!!
  Hi ha que exigir dimisions ja!
  Xordi dimissió!!

  ResponElimina
 2. Al video diu clar que va ser projecte al any 2009... menos mal que esta compromís per acabar coses... Perque començar no han començat RES!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari