Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 20 d’octubre de 2014

Llàcer, regidor de Compromís, ha tornat a plagiar

El Sr. Llacer no escarmenta i ha tornat fer-ho. Ha tornat a fer plagi. Ara ha plagiat part del cartell del Festivern 2012 i ha fet un copia i pega per fer el cartell del Festivern 2014.No fa falta fixar-se molt per comprovar que Llacer ha copiat del cartell del Festivern de 2012 als principals grups que van a vindre este any  com La Gossa Sorda, Aspencat, Los Chicos del Maíz, Plan B, Conill Merut o La Trocamba Matanusca.

El Sr. Llacer també ha copiat activitats del Festivern 2012 com futbet, raspall, sopar popular, correbars, vermut musical o paelles.

El que no ha copiat el Sr Llacer han estat els preus de les entrades que ha pujat 4€. 25€ de l'ala si es compra entrada anticipada i 29€ si es compra en taquilla i no regalen ni consumicions ni borsa de cotilló.

El Sr. Llacer hauria d'aprendre d'altres festivals com el Sete Sois Sete Luas que cada any porta nous artistes i noves activitats a Tavernes i no portar tots els cap d'any els mateixos grups i fer les mateixes activitats com passa en els Festiverns.

En la varietat aquesta el gust Senyor LLacer de Compromís. Siga mes imaginatiu, faça coses noves i no es repetixca com l'all i oli.

6 comentaris:

 1. No solament ha fet copiar i pegar , es que no hi han mes grups catalanistes als quals contratar !!! quan isquen , tranquils , que ja cambiaran el cartell. De moment , seguirant fomentant l'odi a una bandera , que no els ha fet res a ells , en tot cas , els politics que s'amaguen baix d'ella. Diguentli feixista a tot el que no pense com ells , penjant banderes independentistes CATALANES , posant banderes comunistes a la acampada , furtant i pegantli foc a la bandera nacional de l'ajuntament amb total impunitat...... si señors!! un despliegue cultural innegable !!! i de merda , per que els meus xics sen van , pero el seu merder es queda!!! es que no sarrepleguen ni la seua propia merda!!! si cada u dels que dormia a l'acampada , haguera tirat una sola bolsa de basura plena al costat del contenidor , no hauriem tingut que disfrutar de les maravilloses vistes i aromes que ens van deixar , tant ecologistas que son xeeee !!!!

  Espere que este comentari es publique , dir la veritat a vegades fa mal , pero la veritat es

  ResponElimina
 2. L'ajuntament gasta 20.000€ pa que tornen a fer el mateix i si volls anar al concert encara tens que pagar casi 30€.
  Al meu poble això es diu ser uns lladres.

  ResponElimina
 3. Als que venen de fora els dona igual que repetixquen els grups però als del poble ens fan tornar a vore als mateixos de sempre o anar fora del poble.
  Cada any el festivern es mes aburrit i mes car i l'alcalde cada any gasta més diners este festival.

  ResponElimina
 4. Hasta el cartel és igual tots els anys i l'alcalde sense exigir res a Festivern SL i gastant cada any més diners dels nostres impostos que venen ací perquè es l'unic lloc que els vol acollir i Jordi ho paga tot com el Capità Moro però amb diners de tots.

  ResponElimina
 5. Podrien fer algo alternatiu al centre del poble i així la gent no sen aniria fora.

  ResponElimina
 6. El Sr. Llacer no corta ni pincha nà en el cartell,això del Festivern és una activitat privada amb ànim de lucre. Això si, amerat amb pressupost de despeses i activitats paraleles amb diners municipals.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari