Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 25 d’octubre de 2014

NPR Partit Popular: El Partit Popular vol denunciar l'us personal que es fa dels vehicles híbrids adquirits pel consistori

El Partit Popular de Tavernes vol denunciar l'ús partidista i individual que realitza l'Intendent de la Policia Local d'un dels dos vehicles híbrids que va adquirir amb renting el consistori per decisió unilateral del govern de Jordi Juan.

Mentre hem vist com les anàlisis de sang de Tavernes a Gandia es portaven en el remolc d'un camió ple d'eines, el funcionari de la policia tenia a la seua sencera disposició un fantàstic vehicle híbrid per al seu ús personal.

Tots hem pogut veure com aquest vehicle ha estat aparcat diversos dies als voltants del domicili del funcionari, en horaris que no quadren amb la seua jornada laboral i fins i tot durant caps de setmana.

Açò és sens dubte una mala gestió dels recursos que es paguen amb els tributs dels ciutadans.

El govern presidit per Jordi Juan va contractar dos cotxes en renting sense opció de compra per cinc anys pagant 1.797 euros al mes. El que suposa una despesa de l'operació de 107.854 euros.

D'eixos dos cotxes un ni s'ha retolat i no s'usa per a patrullar els agents. Aquest vehicle l'usa l'Intendent, i a ell se l'ha vist conduint-lo portant a l'alcalde a l'estació de trens o anant ell mateix a un curs de comandaments.

“És un despropòsit tenir eixa despesa perquè l'Intendent tinga cotxe i mentre les anàlisis de sang dels veïns han anat a Gandia en un remolc i el que és més indignant és que l'alcalde Jordi Juan diga que el que no estiga conforme que vaja a Gandia a portar la seua anàlisi” indica el portaveu del PP, Manolo Vidal.

En el seu moment la formació política nacionalista de Jordi Juan va criticar al govern del PP per destinar puntualment un agent i la furgoneta de la Diputació a acompanyar a'anterior alcalde a realitzar diverses entrevistes en un mateix matí per a gestionar projectes i ajudes per a Tavernes. Fruit d'aquestes reunions es va aconseguir la caserna de la Guàrdia Civil, el nou institut, el Braç Treballador, l'Escoleta de la Mar o l'escola Víctor Calatayud entre molts altres projectes. Ara els recursos no són per a gestionar els interessos del poble, sinó perquè una sola persona els disfrute. El cost del cotxe de l'Intendent ascendeix a quasi 900 euros al mes, a més de la seua nòmina, productivitat i extres, que en alguns mesos han ascendit a uns 5.000 euros. Açò és una barbaritat del govern de Juan, i més quan les anàlisis han hagut d'anar amb un vell remolc fins a Gandia. No hi ha una bona gestió dels recursos, s'indica des del Partit Popular.

Adjuntem fotografies de diversos dies en els quals s'ha vist el cotxe estacionat prop del domicili de l'agent en horari vespertí, nocturn i de caps de setmana.3 comentaris:

 1. Buenos dias,

  Una pregunta, ¿este coche hibrido que segun la nota se adquirio para dotar a la policia? ¿esta equipado como coche policial discrecional? ¿lleva emisora policial?
  ¿lleva emision sonora de la policia o luces de aviso?

  O es un coche destinado a la policia sin ninguna APP de la policia.

  Porque si no es asi, lo que se ha hecho es comprar un coche para usos varios del ayuntamiento, pero si es asi este mismo coche deberia dormir en el parking y solo ser usado para tareas de traslados de funcionarios y politicos a actos de representacion institucional o de trabajo de los tecnicos municipales.

  En definitiva, coche particular con cargo a las arcas publicas, pues nada hagan ustedes como ellos, una demanda, una investigacion, una denuncia, ellos acribillan a todos los opositores a requerimientos denuncias y otros para obtener aquello que creen les deben los demas.

  Las publicaciones por aqui solo solo sirven para la concienciacion ciudadana, para nada mas.

  Ahora un pasito mas.

  ResponElimina
 2. Gastar tants 53.500€ en este cotxe es un despilfarro.
  El laguna blanc fa la mateixa faena i ja és propietat municipal.

  ResponElimina
 3. monica oltra te algo a dir de els seus colegues de tavernes ?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari