Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 7 d’octubre de 2014

Hi ha un pla d'ocupació en marxa i l'ajuntament res ha dit d'ell

El passat 7 d'agost es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), en el seu número 186, la convocatòria del pla d'ocupació conjunta de les administracions públiques valencianes i les bases reguladores d'aquest pla. Transcorreguts ja dos mesos des d'aqueixa convocatòria l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no ha donat informació sobre aquest pla.
L'única informació apareguda va ser la publicada en el blog oficial de comunicació del Bloc-Compromís, en la qual el Regidor de Foment Local Josep Llàcer de Compromís, presentava una sèrie d'informacions sobre aquest pla d'ocupació en les tot el que va dir era totalment erroni.

En un tema tan important com l'ocupació, amb un nivell de desocupació en Tavernes molt alt, les dades del mes d'agost eren de 1.918 persones parades, és imperdonable que el senyor Llàcer, de Compromís, no haja donat una informació puntual i correcta com es mereixen els aturats locals que es poden acollir a aquest pla.

Què pretén el senyor Llàcer, de Compromís, amb aquest secretisme? Per què el senyor Juan, de Compromís, com a alcalde i responsable últim del que succeïsca en l'ajuntament, permet aquesta falta de respecte als aturats? On està la transparència de la qual fan gala? Passarà en açò del pla d'ocupació conjunta, com en altres coses, que la gent s'assabentarà quan les llistes ja estiguen plenes?

1 comentari:

  1. Tavernes te 155 aturats més en setembre i Jordi i Llacer, de Compromís, que tenen bons jornals tenen parat el Plà d'ocupació. Gentola!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari