Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 1 d’octubre de 2014

Una més de tarannà polític del senyor Juan.

Divendres passat, 26 de setembre, es van organitzar dos actes a la mateixa hora. Un, el lliurament de premis a projectes d'empresa realitzats per estudiants dels nostres instituts i del concurs per a triar el logo del Viver d'empreses, un acte ràpid i molt emotiu per als participants. En acabar, els regidors que estaven allí, es van disposar a partir cap a l'Escoleta Victor Calatayud, doncs se celebrava la jornada de portes obertes de la mateixa (l'altre acte al que fèiem esment al principi).

La visita interessant, l'edifici ben fet i millor pensat, encara que no és solament una escoleta infantil, sinó (que serà) una escola de pintura i ceràmica i l'escola d'adults.


Dos actes a la mateixa hora i els dos van començar en punt i, com un detall més de la falta de consideració i respecte del senyor Juan, el parlament d'inauguració va ser gravat en video, però el que no té nom és que aquest video es penge en el blog oficial de Bloc-Compromís i que a més li posen el logo del partit. Ja ha començat la campanya electoral, ni tan sols la precampanya. En eixe video sols estaven el senyor Juan, la senyora Sansaloni i per descomptat l'arquitecte municipal. Durant tot el parlament, el senyor Juan es vanaglorià de la bona obra que s'havia realitzat, de la gran utilitat del projecte i que era una obra finançada amb el Pla Confiança. Un projecte amb dues fases, la compra de dues cases i l'obra en el seu conjunt; en total el projecte tenia una dotació d'1.200.000 euros. 
Però el senyor Juan es va oblidar d'esmentar que va ser un projecte preparat en l'anterior legislatura pel govern del PP i diem preparat perquè tot l'anterior govern del PP va posar cos i ànima en l'esmentat projecte; van detectar la necessitat i van viure cadascuna de les seues fases. 
Durant l'anterior legislatura ni el senyor Juan va aportar res al projecte ni tampoc la senyora Sansaloni, van ser mers espectadors en pràcticament tot, però sobretot en aquest projecte que va ser presentat en comissió pels tècnics i el Sr. Alcalde de la legislatura anterior. Els regidors del PSOE van aportar idees que posteriorment van ser incorporades al projecte.
I el senyor Juan en compte d'esperar a tota la corporació, uns per ser membres de la seua coalició de govern i uns altres per ser l'alma mater del projecte, va anar a la seua i va demostrar la poca categoria política que té atribuint-se un mèrit que no li correspon.

La seua participació en el projecte només se circumscriu a l'execució del mateix, ja preparat en l'anterior legislatura: els solars comprats i el finançament per part de la Generalitat Valenciana. Ell només inaugura i no és capaç d'esperar a la resta de la Corporació Municipal per a donar a l'acte la rellevància que es mereix.

3 comentaris:

 1. Pot ser fóra un projecte del PP! ENHORABONA! Però també voldria felicitar-los pel majestuós pàrquing, la piscina olímpica coberta, els desaigües de la platja i el parc de Cantalot! Per tant, ja podeu fer-vos més fotos que sembla que és l'única cosa que vos agrada, ja que les últimes crítiques a l'alacalde es fonamenten en no haver posat bé per a les fotos. Espere que l'ensenyeu prompte, ja que els vostres superiors ho feien molt bé! Salut a Tavernes!

  ResponElimina
 2. Xe mira el Papi, ja entra hasta en el diari.......
  Has comprovat com açi et publiquen hasta a tu? Igual que al del pardal.

  Per cert, podríes dirme algún projecte del xicón?

  Molt de criticar els projectes del PP pero els vostres no han fet RES. I el que es diu que ha fet Borràs, si realment es fà, voldreu que siga vostre.

  ResponElimina
 3. pareix mentira que el PPconsentisca que no sobriga la piscina un poble tan menut com xeraco disfuta de piscina y mosatros que la tenim millor no la disfrutem tot perque tenim a un muñicot de alcalde que no te ni ric ni roc consentira que aaacaiga a tosos antes de obrirla jordi tin collllllls y fes lo que toca el poble asta fart de del teues rabietes y vol la piscina cuberta manolo vidal la fa fer pensan en el vallers y tu al penses que li fas la ma adell pero astas fotenmos a tox sobre tot al mchors que patim dels hosos sigues un alcalde per al poble y no para fotre a manolo vidal que el poble a tu no el va triar volia a manolo y tu vaes ixir per al tripartit y soles fas que fotre al teu poble per lo menos acaba la piscina y faras mlt de be al teu poble y sinos a les proximes elecsions tin la honrrades de no presentarte VOLEM LA PISCINA YA PER FABOR SIGUES UN HOME COM DEU MANA Y OBRILA MANOLO YA LA TENDRIA AUBERTA

  ResponElimina

Escriu el teu comentari