Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 4 d’octubre de 2014

Una pista d'atletisme fantasma

De segur recordeu la pista d'atletisme que fa uns mesos el regidor d'esports, de Compromís, va pintar sobre un terreny ple de pedres i brosses. No tenim encara clar si el que més ens va sorprendre va ser el terreny (que a més de pedres i brosses contenia excrements de gos) o els motius que al·legava el regidor per a justificar-la "De esta manera cumplimos una de las demandas del club de atletismo de su sección de triatlón; una zona habilitada y reglamentaria para poder entrenar".

Cadascú té llibertat per analitzar estes paraules i la resta que podreu trobar a este enllaç

Doncs bé, esta pista ha desaparegut. Marques de rodes de cotxes i bicis, pluja, calor i vent i zero manteniment han borrat les línies que delimitaven els carrils. Sembla que finalment el cost d'esta pista 
- no va ser a cost zero com ell deia ja que els treballadors no anaren a canvi de res
- no ha dut cap benefici al poble ja que la pista ja mai més es podrà utilitzar.2 comentaris:

  1. Altra pifia de Llacer el regidor de compromís.
    Ara dirà que no passa res perquè en pocs dies tenen que fer ahi el Festivern SL dels més de 20.000€ i ja no podrà utilitzar-se.

    ResponElimina
  2. Cuando leo lo que dijo Llácer que " La construcción no supondrá coste alguno dado que lo efectuarán los operarios municipales", ante semejante estupidez me acuerdo de otra estupidez que dijo otro iluminado, "La tierra no pertenece a nadie, solo al viento". Palabras dichas por Zapatero en la Cumbre de Copenhague.
    Entre estupideces e iluminados deberemos aguantar armados de paciencia.


    ResponElimina

Escriu el teu comentari