Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 14 d’octubre de 2014

Whatsapp: radar front al Dia

Estos dies els whatsapp de Tavernes trauen fum amb missatges com estos:


  
I és que l'ajuntament de Tavernes, governat per Jordi Juan de Compromis, s'ha encabotat a multar als conductors que excedeixen els límits de velocitat en el nostre casc urbà.


L'ajuntament ha de fer que els conductors circulen a la velocitat adequada i ha de fer campanyes perquè així siga però abans ha de fer publicitat d’estes campanyes avisant que van a muntar-se controls i no muntar controls de velocitat per tot el poble sense avisar i amb afany recaptatori com fa el senyor Jordi Juan de Compromís. 

La Direcció General de Tràfic sempre avisa de les campanyes de control de velocitat, d'ús del cinturó de seguretat.... perquè siguen efectives i complisquen els seus objectius com son disminuir el risc d’accidents i augmentar la seguretat de conductors i vianants però el senyor Juan, de Compromís, prefereix fer-ho d'amagat i multar-nos.

Encara sort que tenim el whatsapp que, gràcies als amics i les amigues, ens avisa dels radars que la policia local de Tavernes munta per tot el poble. 

Gràcies al whatsapp que ens avisa d'estes i d'altres moltes coses que passen a Tavernes.

3 comentaris:

 1. Voldran pagar amb estes multes els més de 30.000€ que porten pagats del lloguer del nou cuartel de la policia que encara està tancat i no te data d'apertura.
  #XordiDimisió #BipartitoRuina

  ResponElimina
 2. Al ventilador per Tavernes tambe es comentava esta noticia, pero no al quadern o la cotorra

  ResponElimina
 3. Tenen que traure diners per a poder pagar el local de la policia local que encara no em obert!!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari