Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 12 de novembre de 2014

Cínic que governes a Tavernes

Tot el que té a vore amb el sr Llàcer a l'ajuntament és dignde d'estudi.

Hui han penjat a la web de l'ajuntament. la oficial, no la del pardalet, que a través del programa Salari Jove s'han contractat 5 joves. 

D'ací volem extraure tres punts que, al nostre pareixer, no descriuen més que la incompetència dels nostres governants.

1. El subtitular mostra el excés de amor pròpi que emanen tots els del Bloc. La Regidoria de Foment Local contractarà els cinc jóvens dins del Programa de Foment d’Ocupació Salari Jove. No, sr Llàcer, no contracta la regidoria, contracta l'ajuntament. Eixe que governen, molt al seu pessar, amb el PSOE.

2. Al 4r paragraf anuncien que la data final per a preocupar-se sobre la selecció és el 14 de novembre.  I la noticia ha sigut publicada a la web hui mateixa, 12 de novembre. Sols 2 dies per a resoldre dubtes. 

3. Al obrir el document adjunt podem veure que una de les places que es solicita és el de Tècnic en informació turística. I nosaltres ens preguntem: ara en hivern, quan la Tourist Info està tancada en cap de setmana, quan a la platja no hi ha cap activitat programada es demana una vacant de informador turístic? I la Setmana Santa, les falles, els nadals, festes del poble... No feia falta ningú? La vacant és per necessitat o per oportunitat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari