Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 14 de novembre de 2014

El compliment de la llei no afecta al Bloc-CompromísAvui publica el pardalot que ahir va haver-hi una Junta de Govern per a estudiar el pressupost presentat per l'Alcalde per a l'any 2015.

Este blog oficial del Bloc, que des de fa un temps sembla també l'oficial de l'ajuntament, doncs té molta informació de primera mà molt abans que qualsevol, inclosa la pàgina web oficial del propi ajuntament, explica amb tot luxe de detalls el tractat en eixa Junta de Govern.

Aquest fet de fer públic els temes tractats en eixa Junta i les conclusions i acords adoptats incompleix la llei.

L'article 126 de la Llei 7/85 Reguladora de les Bases de Règim Local parla de l'organització de la Junta de Govern Local, i al punt 5 diu clarament “Les deliberacions de la Junta de Govern Local són secretes”.

L'incompliment d'aquesta llei també ens fa pensar una altra cosa, Qui és la persona o persones que fan arribar eixa informació a la pardala? Serà algun membre d'eixa Junta de Govern? La persona o persones que faciliten eixa informació tindrà una relació molt directa o propera o familiar o de confiança o d'interessos o de veïnatge o de filiació o de … amb el/els administradors d'eixe blog que facilite eixa comunicació tan interessada?

6 comentaris:

 1. I mentrestant l'oposició no fa res?

  ResponElimina
 2. L'alcalde ho conta tot a casa i La Cotorra publica tot lo que l'alcalde conta a casa.

  ResponElimina
 3. nofa falta dissimular, d'anonim te més be poc,

  ResponElimina
 4. blanc i en botella.... el bloc del pardalot està gestionat entre d'altres, per...

  ResponElimina
 5. Miquel Joan, antic corresponsal del Levante-EMV, i pare de l'actual alcalde encara hi ha dubtes?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari