Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 18 de novembre de 2014

Fes-lo fora del govern Jordi!!

L'últim vídeo de l'Alcalde Jordi Juan, de Compromís, i este vídeo ens ha recordat al que va difondre per anunciar l'expulsió de Karina Vercher del govern local.Els motius de l’expusió de Karina Vercher del entonces govern del tripartit foren que no gestionava les competències que tenia delegades i que havia votat en contra dels pressupostos.En el nou vídeo de l'Alcalde Jordi Juan, de Compromís, es diu que Victor Borràs no gestiona les competéncies que tenia delegades i que si Victor vota en contra del pressupost serà expulsat del govern. En este vídeo Jordi Juan està a soles. El que va començar com un tripartit ha desaparegut. Ara solament està Jordi i els seus companys regidors de Compromís. Els socis que li van permetre arribar a l'alcaldia l’han abandonat.L'alcalde Jordi Juan no ha  fet fora del govern a Victor Borràs perquè encara no ha votat en contra del pressupost encara que Victor Borràs ha anunciat, en altre vídeo, que votarà en contra del pressupost de l'alcalde.
Jordi Juan va fer fora del govern a Karina Vercher per molt menys del que ara ha fet Victor Borràs.

A que estas esperant Jordi? Fes-lo fora del govern Jordi!!

5 comentaris:

 1. Jo pense que Jordi no sap governar el nostre ajuntament. Va entrar ahi per a tirar al PP tots ho sabem. Pense que deuria de dimitir o no presentarse a les proximes eleccions perque ha demostrat en aquestos 3 anys i mig que no ha sabut negociar en ningun partit i fins i tot no ha sabut entendre's perque vol aplicar el seu criteri.

  ResponElimina
 2. Jordi no s'atrevirà a fer a Borràs fora del govern.
  Jordi sap que per tindre alguna posibilitat de tornar a governar necesitarà els vots dels regidors socialistes i si tira a Borràs sap que tanca la unica possibilitat de tornar a governar.

  ResponElimina
 3. Este jordi a cada plenari sen carrega a un

  ResponElimina
 4. Jordi continua fent "amics" ademes de llevarli competencies a Borràs li diu que és un vago pocfaener.
  A este pas Jordi acabarà sense parlarse amb ningú.

  ResponElimina
 5. Jordi vol tirar a Borràs para inaugurar ell el reten de la policia i dir que Borràs no ha sigut capas d'acabarlo i ell l'ha acabat en quatre dies.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari