Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 19 de novembre de 2014

I ara què?

Aquest cap de setmana ha sigut un anar i venir de notícies sobre la ruptura del matrimoni mal avingut PSPV –Compromís. Hem vist publicades dues rodes de premsa i un article en el qual es fa un escombratge de totes les ruptures que a protagonitzat Compormís (mal de muchos, consuelo de tontos). 

Perquè cal deixar clara una cosa, què dirien vostès d'un equip de govern que primer tira a una dels seus membres i s'atreveix a dir que no ha fet res, és un persona poc organitzada i poc treballadora i molt populista, que durant el temps que va estar al capdavant de la seua cartera no va fer gens i que ara (en aquell moment) l'única cosa que volia era boicotejar al govern?

Ara es repeteix la història. Just quan estan preparant els pressupostos del 2015 per no incloure un projecte vital el Sr. Borras (sense passar res més, al menys que nosaltres sapigam) és un mal treballador que en dos mesos no havia fet res dels pressupostos i li crida Salvapatrias . I ara ens preguntem, si el factor comú en ambdues disputes ha sigut el sr Juan, perquè es tira a Karina i a Borras?

Tenim molt clar qui és el dèspota i el mal negociador. I no deixem de preguntar-nos, perquè Borras accepta aquestes humiliacions? Li han llevat les competències per a realitzar el pressupost! Al regidor d'hisenda! Si senyors, no al de festes o al de patrimoni sinó al d'hisenda. No li ha destituït, sols li han llevat les comptències. El pacte seguix en peu i el Sr. Borras ha acatat sense més el que el democràtic del Sr Juan ha decidit.

Les velles glòries del PSOE han d'estar regirant-se en la tomba i els que estan vius segurament no eixiran al carrer de la vergonya de veure com tot un partit SOCIALISTA està deixant-se manipular per un partit sense cap trajectòria prèvia .

I tot perquè? Pel sou del sr. Borras o per les fotos de la sra Canet. I mentrestant el poble sense govern, sense vistes d'eixir d'aquesta crisi perquè no hi ha mesures per a corregir la desocupació, ni el poble està més net, ni s'han reduït els impostos perquè hem pagat en aquests tres anys més que en tota la legislatura anterior, tampoc hem vist noves infraestructures . Aixó sí, hem vist fotos de tot. Mucho ruido y pocas nueces.

I ARA QUE?

3 comentaris:

 1. Jordi insulta i tira a Borràs perquè no va pegar la cabotada al seu pressupost. Si Borràs haguera dit si al pressuposr ara seria el més treballador de l'ajuntament.
  Eixe és el taranà de l'alcalde: un dictaor totalitari que es passa pel forro les ordenançes i el respecte a les persones.

  ResponElimina
 2. Jo tinc un dubte, ara que Borrás ja no porta una regidoria tampoc rebrà el mateix salari,no?? vamos que si no té dedicació i damunt cobra és de no tindre vergonya i ser un mantingut aprofitat de la política.

  ResponElimina
 3. Ara Borràs està de becari però amb bon jornal

  ResponElimina

Escriu el teu comentari