Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de novembre de 2014

La Dipu te eurobeca

Eres menor de 35 anys i amb estudis? 
Estàs interessat en continuar formant-te a Europa? Ara és la teua oportunitat. La Diputació de València t’ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques formatives a altres països europeus a través del programa "La Dipu te Eurobeca".

La Dipu te Eurobeca és un programa que permet, a través de la concessió de beques, la realització de pràctiques formatives en l’àmbit professional als joves amb titulació universitària per a que puguen rebre formació a nivell europeu, en l’àmbit de la Unió europea, en el marc de les seues ensenyances, i amb la finalitat d’aconseguir una futura empleabilitat que conduixca a una major professionalització dels joves valencians i una major integració en els mercats laborals nacionals i transnacionals.

La eurobeca de la diputació tindrà una durada de cinc mesos iniciant-se en el moment en que el beneficiari s'incorpore al projecte de formació becari, sent l'ajuda que rebrà cada beneficiari de fins a 500€ per a sufragar les despeses d'anada i tornada, i una dotació bruta de 1500€ al mes.

Aquesta és la segona edició del programa La Dipu te Eurobeca, ha sofrit millores respecte de l’edició de 2013. S’han oferit 10 beques més, pasant de 40 a 50 el número total d’ajudes previstes, alhora que amplia el nombre d’institucions on gaudir de la beca i  l’edat per ser-ne beneficiari, ja que si bé abans l’edat màxima del beneficiari era de 30 anys, ara és de 35.

Tal i com podem llegir al BOP, el plaç de presentació és de 30 dies des de l’endemà de la seua publicació, per tant, 30 a contar a partir del 30 d’octubre.

L'impuls que dona la Diputació de València als joves de la província, no és nou. Des de fa anys, La diputació de València ha estat oferint de manera decidia i ferma distints programes dirigits a complementar l’educació dels joves valencians. Hem de recordar que durant les vacances d’estiu, els i les estudiants de la província de València tenen l’oportunitat de posar en pràctica en els distints Ajuntaments aquells coneixements que van adquirint a les aules en la seva formació acadèmica, alhora que reben una remuneració de 500€ per eixes pràctiques.


Més informació a este enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari