Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 3 de novembre de 2014

Mentider tu

L'intent desesperat del pardalet per negar el que ja és més que evident el fa contradir-se a ell mateixa. 

Com ja s'anuncià a la web de l'ajuntament sols s'han construït 94 nixols. SI recordem la nota del PP el que es denuncia és la falta de ninxols i l'absència de projecte. I com ben be deia l'alcalde a la web municipal, a la oficial, no la del pardalet, amb la construcció dels nous nínxols tenim de moment cobertes les necessitats del cementeri. De moment és una paraula que acota bastant el temps. De moment no té futur. I, de moment, és l'únic que hi ha cert. 

El projecte que anuncia el pardalet no té cap certificació oficial. No s'ha presentar en plenari, ni s'ha fet anunci oficial a la web municipal, a la oficial, no la del pardalet. 

A més volem remarcar que el mentider és ell que, com bé li han corregit als comentaris i ell mateixa ha dit rehabilitar siginfica Habilitar de nou o restituir a algú o alguna cosa al seu antic estat. Rehabilitar significa reparar, arreglar. No construïr, ni projectar.
 
Les imatges parlen per elles mateixa

 
Al plenari urgent i desaprofitat es posa de nou en evidencia la falta de previsió del govern del bipartit. 

A la pregunta de Karina sobre la inextistència de projecte -i per tant, de falta de previssió de despesa, en els ninxols i el retén de policia- l'alcalde li respón que si quieres arroz, Catalina. 

Sembla que el que demanava Karina era un projecte sobre el que anava a fer-se, no sobre el estat en el que es troben els ninxols. No demanava un pressupost, sino un projecte del que esta previst realitzar.

Però ja sabem, tenien molta pressa per aprovar el famos retén de policia fantasma.

I per si no en teniem prou ens trobem la respota de traca que li donen a un anònim que realitza la pregunta sobre si rehabilitar és construïr.

Si ho entenem bé, la proposta és traure les restes dels que tenen caducada la concessió per a suplir aquelles faltes?

De nou a salto de mata. No projecten res i, amb tota la insensibilitat del mòn traun les restes que ja no tenen dret a estar soterrats i les tire al fem. 

I quan ja no hi hagen més jardins que arrancar, ni ninxols amb les concecions caducades, que va a passar?

Irresponsables i acusadors. Mentre els que governen són ells i no fan res per resoldre els problemes dediquen el seu temps a i tu més.  

Però seguim sense coneixer eixe projecte de ampliació del cementeri. 


2 comentaris:

  1. La Cotorra respon en nom de l'alcalde??
    Per què no ix l'alcalde i explica el seu projecte per al cementeri?
    Cotorra = Alcalde

    ResponElimina
  2. Zasca en tota la boca del Cotorro

    ResponElimina

Escriu el teu comentari