Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 17 de novembre de 2014

No existeix vergonya professional ni personal.

Hui s'ha celebrat un Ple extraordinari i urgent, un altre més, per a tractar entre altres punts el de donar a conèixer la Resolució 2727/2014 de l'Alcaldia Presidència de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna en la qual se li lleven les atribucions per a preparar i presentar el pressupost municipal a l'actual Regidor d'Hisenda D. Victor Borrás. En eixa mateixa resolució s'assenyala que estes atribucions quedaran a favor del senyor Alcalde.

La situació de D. Victor Borrás després d'este Ple queda en el més gran dels ridículs. Queda un Regidor d'Hisenda sense atribucions respecte del pressupost municipal, en altres paraules, Borrás queda com un jardí sense flors. Els jardins i les flors són boniques, il·lusionants, omplen de colorit i felicitat a aquell que els contempla. Tot el contrari que ofereix la visió de D. Victor Borrás en estos moments.

Victor Borrás va entrar en política amb l'aurèola d'un professional liberal amb experiència en temes empresarials i “de numeros”. Anem cap al final de la legislatura i eixe professional ha consentit que li humilien professional i personalment. La seua categoria professional i personal venuda a canvi d'un salari. Per eixe salari consent que el ninguneen i deixen la seua dignitat per terra.

Com és capaç d'acceptar semblant atropellament? Seria bo saber com explica que és Regidor d'Hisenda i no té res que dir ni que fer en els pressupostos. Si no li cau la cara de vergonya veient tot açò, ja ens ho podem creure tot.

5 comentaris:

 1. Ay Borràs que baixet que has caigut. Per un jornal has permet ser tractat com un pelele.

  ResponElimina
 2. Pobre Borràs. Que baixet ha caigut política i profesionalment.

  ResponElimina
 3. Lo comparto y añadiria más : Como dice mi amigo Estruch en su editorial de ayer, le hace un fraude a los ciudadanos de Tavernes aquél Alcalde que consiente que un concejal no cumpla con sus obligaciones como tal y además cobre más de dos mil euros mensuales, como pasó ya también con Karina.
  Tal vez ya entonces no la destituyó hasta que ya no pudo más por si de rebote perdía él la silla y con ella el sueldo y ahora tema lo mismo y si no la silla, no lo creo, si el sueldo si se lo quita a Borrás.

  ResponElimina
 4. Un Regidor d´Hisenda que no te competències en els pressupostos. Únic cas en tota Espanya. Es per eixir en el Telediario.

  ResponElimina
 5. Borras va treballar pel poble evitant discussions. Però l'alcalde "DEMOCRÀTIC" primer va fer callar al PP, despres a Karina quan la va tirar i ara va a pel PSOE... on esta eixa persona que deia que no estrava en politica per a aplicar la seua opinió? Jordi te se veu el plumero

  ResponElimina

Escriu el teu comentari