Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 27 de novembre de 2014

NP Karina Vercher: EL SÍNDIC DE GREUGES DÓNA LA RAÓ A KARINA VERCHER I RECOMANA A JORDI JUAN QUE CANVIE LA SEUA ACTITUD DE NO DEIXAR-LA PARLAR AL PLE

El comportament totalitari i antidemocràtic de l’alcalde de Compromís ha estat qualificat pel Síndic de Greuges d’actuació poc respectuosa amb els drets de la regidora i li ha recordat a Jordi Juan que Karina Vercher, entre altres funcions representatives, té dret a intervenir en les sessions del Ple i a presentar mocions.

EL SÍNDIC DE GREUGES DÓNA LA RAÓ A KARINA VERCHER I RECOMANA A JORDI JUAN QUE CANVIE LA SEUA ACTITUD DE NO DEIXAR-LA PARLAR AL PLELa regidora progressista, Karina Vercher, ha obtingut la resposta del Síndic de Greuges sobre l’actitud mostrada per l’alcalde de Compromís Jordi Juan en els plenaris en els que, en diferents ocasions, ha impedit que s’expressara lliurement. El Síndic de Greuges ha dictaminat a favor de la regidora i li ha recomanat a Jordi Juan que canvie d’actitud i que permeta als regidors participar i intervindre en les sessions del ple, i no com ha fet fins ara, que els ha denegat la paraula perquè ha considerat que “un regidor no pot llegir el que li done la gana”.


La regidora progressista s’ha mostrat satisfeta amb esta resolució del Síndic de Greuges que posa de manifest que és l’alcalde qui no ha actuat correctament. Per a Karina Vercher, este dictàmen “li deixa ben clar que sí que ha retallat la meua llibertat d’expressió i ha impedit la meua participació, posant entrebancs al meu dret de fiscalitzar al govern”. En aquest sentit, el Síndic de Greuges ha manifestat que l’actuació de l’alcalde de Compromís no ha estat respectuosa amb els drets de la regidora i li ha recordat a Jordi Juan que Karina Vercher, entre altres funcions representatives, té dret a intervenir en les sessions del Ple i a presentar mocions.


Segons Vercher, “este dictamen demostra l’actitud totalitària i antidemocràtica de l’alcalde front a tot allò que no li convé escoltar, sobretot quan la seua coherència es queda en evidència”. I ha afegit que, “contràriament al que pregonava durant la seua campanya electoral quan deia que no anava a imposar els seus criteris, Jordi Juan ni ha sabut escoltar ni ha acceptat que en democràcia la llibertat d’expressió és fonamental, i més si cal, en els regidors que han sigut elegits pel poble i el representen”.


Karina Vercher espera que l’alcalde no s’atrevisca més a impedir el seu dret d’expressió i que prenga bona nota del tiró d’orelles que li ha donat el Síndic de Greuges no sols per la seua actitud, més pròpia d’un cacic que d’un alcalde en democràcia, sinó també per les seues formes, tan desconsiderades que arriben a ser maleducades i ofensives.

​​Resolució Síndic de Greuges​​

"Un regidor no pot llegir lo que li done la gana"

Intervenció Karina Vercher Ple 03-03-2014

1 comentari:

  1. Altre fet que deixa en evidencia a l'alcalde i ja en porta un fum

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari