Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de novembre de 2014

NP PP: Denunciem per segona vegada la deixadesa del Bloc i Psoe de Tavernes en la via pública de Tavernes.

Denunciem per segona vegada la deixadesa del Bloc i Psoe de Tavernes en la via pública de Tavernes.


Ja fa quasi un any que denunciàrem que el Govern del BLOC/PSOE no atenia adequadament les necessitats bàsiques de manteniment dels béns públics. La deixadesa del govern de Juan a realitzar un adequat manteniment de la via pública i del mobiliari urbà està generant situacions perilloses per als veïns.


Fa un any que vam posar sobre la taula la situació dels parcs infantils del nostre poble i la tala d’arbres per no haver fet un tractament fitosanitari adequat i periòdic. I aquesta vegada volem denunciar la despreocupació pel manteniment del govern del BLOC/PSOE dels passos de vianants que estan esborrats.


Sembla que la proximitat de les eleccions marcarà a partir d’ara la seua agenda, ja que han esperat a pintar-los l’últim any de legislatura. El govern de Juan prefereix una foto prop d’eleccions abans que buscar una millor qualitat de vida dels veïns. S’han produït accidents en passos de vianants que no reunien les condicions idònies i en zones de vianants on s’ha descuidat la seguretat viària.


El passat estiu, el Govern de Juan sols va pintar el 5% dels passos de vianants del nostre poble i ens hem hagut d’esperar per vore si les tasques es de pintura es reprenien. Però 9 mesos després seguim igual: amb passos pràcticament esborrats i passant “de memòria” per els llocs on solien estar.


Convidem als vallers a fer una volta pel nostre poble i comprovar de primera mà l’abandó d’aquesta senyalització horitzontal en la qual en 3 anys i mig de legislatura el Govern de Juan no ha invertit ni un euro.


Anem a la zona que anem, els passos de vianants son invisibles o estan quasi esborrats. En Marjaletes, per exemple, no es veuen al igual que a la Plaça d’Espanya o al Prado Comarcal on ni tan sols es veuen les ratlles per aparcar. Ara be, a la platja de Tavernes passa el mateix. Els passos de vianants estan quasi esborrats donant una mala imatge de la platja cosa que el govern format pel PSOE+ BLOC estan acostumats perquè cada vegada se centren menys en la nostra platja.


Des del Partit Popular exigim a Jordi Juan i al seu govern que es “pose les piles” i governe per a tots. Cal preocupar-se pel dia a dia de la ciutat, per la generació de treball i per servicis socials, factors que el bipartit no atén a Tavernes; i no actuar de cara a la galeria i segons el calendari electoral.


1 comentari:

  1. El dia que atropellen a algú en un paso de cebra dels que estàn borrats s´arrepetiran de tindre els pasos de cebra tan borrats.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari