Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 13 de novembre de 2014

NP PSOE: El consell agrari, un consell consultiu per no ser consultat?

Ahir vaig fer un Consell Agrari extraordinari amb un únic punt i motiu, explicar als membres del Consell Agrari la reorganització que es pensa fer des del Departament de Personal. A l’hora de començar una grata sorpresa, després de tres anys, des de l’oblidada Sessió de constitució del nou Consell, es va presentar l’alcalde, President nat del Consell, amb dos regidors, per si jo no donava una informació exacta del que es pretén.
La reorganització pretén, amb uns “arguments superflus” que cauen pel seu pes, tancar l'oficina del Consell Agrari de la “Cámara Agraria” i que s’atendrà als llauradors i a tots aquells que necessiten informació des de Cadastre a l’Ajuntament. Tot els membres del consell assistents, llevat dels representants del Bloc, han entès perfectament l’estratègia, malgrat els esforços de l’alcalde i del regidor de personal de justificar la seua decisió, la qual cosa l’ha portat a dir que l’auxiliar que atén la oficina “no té feina”, i això m’ha semblat d’una desconsideració greu –per allò de ser suau- de cara a la persona que atén, dóna informació i mèdia contínuament a favor de l’Ajuntament. Aquesta regidora d’Agricultura ha exposat tal qual com ho va fer entendre i vore al regidor de personal: “La Cambra Agrària, és la casa del llaurador. La sent així pels esforços que es feren en construir-la i que indistintament qui atenga al públic, cal que residesca dita oficina on està en l’edifici dels llauradors”. Insistint en què per als llauradors seria com una pèrdua més de la seua “descalabrada” situació. La decisió ha estat una decisió unilateral, sols s’ha trasmés a la Regidora d’Agricultura la informació una vegada presa, que per més que he apel·lat al sentit comú i els ha plantejat una reorganització més racional i funcional, sense la necessitat de desubicar l'oficina agrària de la Cambra Agrària. No ha hagut manera que el Regidor de personal recapitulara, ni tant sols ho reconsiderara, la decisió estava presa.
Quina és la intenció que està darrere? Tots els membres, exceptuant com he dit abans els dos de Compromís-Bloc, han continuat donant-me el seu suport i manifestant-me al seu entendre que hi havia altres intencions. Que políticament era una decisió presa amb la intenció de desqualificar-me ja que ells entenen que malgrat ser regidor de personal, el regidor que atén un àmbit “deuria tindre a dir” en una decisió que li afecta. Aquesta manera d'actuar, no és sols una manera de desacreditar-me a mi com a regidora, sino que menysprea el Consell Agrari com el què és un Consell CONSULTIU i les persones que en formen part, per donar suport a la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes, i així és com aquest els ha tractat, prenent una decisió que l'afecta de totes totes, sense tindre en compte la seva opinió -no sé si en les seves reunions internes, huran consultat els representats del seu propi partit-.
Jo com a Regidora d'Agricultura i els Socialistes en el seu conjunt, hem defensat i defensarem sempre polítiques per millorar la nostra agricultura i no prendrem mai una decissió sense escoltar abans als nostres agricultors, representats en este cas al Consell Agrari.

6 comentaris:

 1. El canto del cisne de Carmen Canet. Que baix ha caigut esta señora. En lloc de pegar una punyada damunt la taula i dir que "de eso nada" fa una nota de premsa.
  PA-TÉ-TI-CA

  ResponElimina
 2. A Carmen ja no la volen ni en el govern! Em sap mal que es desfagen de esta dona tan promte, té molt que donar al poble

  ResponElimina
 3. Això són les tornes de la moció de censura.

  ResponElimina
 4. No entiendo como una persona que ha sido ninguneada y utilizada durante toda la legislatura mantiene su apoyo incondicional a este gobierno. Tras haber sido desautorizadas sus decisiones en varias ocasiones, trans haber sido manipulada y utilizada en temas como el de la moción de censura, tras ridiculizarla en varias ocasiones desautorizando en el ultimo momento algunas de sus actuaciones.
  Sinceramente, no lo comprendo.
  Esta es la guinda que le faltaba al pastel. Una decisión que afecta tan directamente al Sector Agrario de este pueblo, y que se toma sin tener en cuenta para nada a la responsable del Area de Agricultura.
  Y no pasa res........

  ResponElimina
 5. Si la Sra. Canet està perjudicant als llauradors del poble, i tots tenim algún familiar més proper o més llunyà que és llaurador, demanem-ho tots junts CARMEN VÉS-TE'N JA !! i no esperes a finalitzar la legislatura que ofegaràs a mig poble

  ResponElimina
  Respostes
  1. Rei, hauries d'aprendre a llegir, perquè pel que sembla no saps.
   Si tens algun dubte pots preguntar al alguna persona del consell agrari a vore que et diuen.

   Elimina

Escriu el teu comentari