Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 4 de novembre de 2014

NPR El Partit Popular demana solucions a l'alcalde de Tavernes davant la falta de nínxols en el cementeri

El govern del bipartit porta arrossegant un problema en el tema del cementeri i la disponibilitat de nínxols per al descans dels veïns de Tavernes de Valldigna des de fa algun temps i no posa cap solució definitiva, només draps calents i pegats temporals.

En aquests últims anys hem vist com el nostre cementeri ha anat creixent cada any més i és que, encara que l'esperança de vida ha augmentat considerablement, la població de Tavernes va fent-se major. Açò ha fet que tots els governs de la nostra ciutat hagen posat un afecte especial en aquest tema a causa de, com deixa clar el nostre portaveu Manolo Vidal, “estem parlant d'un va espai molt sensible per a la ciutat i els seus veïns. Allí deixem als nostres familiars i mereixen el millor descans”. Encara que sembla que per al govern actual Bloc-PSOE no és una prioritat.

Existeix un vertader problema en l'actualitat: no hi ha suficients nínxols ni espai per a construir-los. Durant aquesta legislatura el govern del bipartit ha anat eliminant tots els jardins i espais lliures del nostre cementeri que li conferien un aspecte ampli i de pau. I els ha substituit per construccions improvisades de nínxols per a poder cobrir les necessitats que es presenten. De nou, la mala gestió ha portat a atendre un problema greu amb solucions temporals que, en aquest cas, no poden ajudar més perquè no hi ha previsió d'espai dins del cementeri per a poder construir més nínxols, ni existeix cap projecte preparat.

I ja no hi ha més jardins que llevar. Ja solament ens queden 79 nínxols disponibles. Si tenim en compte que en 2013 i 2014 van morir 155 i 140 persones respectivament, i enguany la xifra ja arriba a 171 veïns, el problema va en augment. Què passarà l'any que ve? On enterrarem als nostres sers estimats si en el cementeri no hi ha nínxols ni projecte d'ampliació?

Esperem que després d'aquesta denúncia pública el govern del Sr. Juan es pose les piles i cerque una solució a aquesta situació que se'ns aveïna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari