Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 22 de novembre de 2014

NPR Partit Popular: La Generalitat concedeix un taller d'ocupació a Tavernes

El Partit Popular de Tavernes es felicita perquè a la nostra ciutat la Generalitat li ha concedit una ajuda de més de 270.000 euros que servirà per a fer un taller ocupacional amb el qual millorar recursos naturals del nostre terme.

Ens alegrem perquè 30 persones tindran faena i formació durant sis mesos gràcies a esta iniciativa de la Generalitat que es completarà amb 50.000 euros més que aportarà l’ajuntament.

El Grup Popular demana al govern de Juan que se seguisquen criteris objectius per seleccionar al personal per este taller i adverteix que vetlarà perquè la selecció siga objectiva i sense atendre interessos partidistes.

Tot i això, el Partit Popular lamenta que el temps li done la raó una vegada més. L’any passat el Grup Popular va demanar al govern de Juan que augmentara la partida del passat pressupost destinada a aspirar a rebre un taller de formació.

El senyor Juan no va atendre la petició de l’oposició i l’any passat es va perdre l’oportunitat de tindre altre taller a la nostra ciutat. El Partit Popular, estant al govern en la passada legislatura, va aconseguir que a la Valldigna vingueren dos taller ocupacionals d’un any de durada cadascú. Per això els populars teníem experiència i sabíem què fa falta per ser adjudicataris d’un taller.

Eixa sapiència la compartirem amb el govern de Juan però no ens va voler atendre i la partida que es va pressupostar va ser insuficient i ens quedarem sense taller.

Enguany, en el pressupost, s’ha augmentat la partida per demanar un taller, tal i com els populars ja demanarem des del primer dia. Ara sí que s’ha donat l’ajuda pel taller. Així doncs, lamentem que la falta d’atenció que té el senyor Juan amb les peticions de l’oposició li haja costat a Tavernes quedar-se sense un possible primer taller ocupacional l’any passat.

Una vegada més, les polítiques d’ocupació pels nostres veïns arriben des de ajudes de l’estat o autonòmiques. Per ara, el govern de Juan no ha fet polítiques actives d’ocupació vàlides amb mitjans propis de l’ajuntament, sols s’aprofita del que fan altres, quan l’ajuntament podria ser molt més dinàmic i generar ocupació amb recursos propis.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari