Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 de novembre de 2014

Repitan conmigo: “Cobrar 6’9 milions d'IBI és més que cobrar 5’8 milions d'IBI”

I cobrar 6'8 milions d'euros d'IBI és més que cobrar 5'8 milions d'euros d'IBI.
I cobrar 7'5 milions d'euros d'IBI és més que cobrar 5'8 milions d'euros d'IBI.
I cobrar 6'5 milions d'euros d'IBI és més que cobrar 5'8 milions d'euros d'IBI.
I és que el blog de Jordi Juan, alcalde de Compromís, ja no sap ni matemàtiques o, si voleu, s'agarra abans a un manipulador mentirós que a un coix.
Algú pot creure's que Jordi Juan, de Compromís, ha baixat l'IBI? Solament cal veure l'IBI que es pagava en 2011 amb el PP i l'IBI que es paga amb Jordi Juan de Compromís. Miren vostés les paperetes de la contribució de 2011, comparen-les amb les de 2012, 2013 o 2104 i ho comprovaran fàcilment.

Amb Jordi Juan, de Compromís, es paga un 17% mes d'IBI que amb el PP.

Amb Jordi Juan, de Compromís, estem pagant l'IBI mes alt de la història de Tavernes.
En aquest senzill gràfic es pot veure perfectament com ha pujat la recaptació de l'IBI des que Jordi Juan, de Compromís, és alcalde de Tavernes.I és que diga el que diga l'alcalde Jordi Juan, de Compromís, l'IBI ha pujat molt a Tavernes de la Valldigna.
I l'any que ve Jordi Juan, de Compromís, tornarà a pujar l'IBI.

7 comentaris:

 1. Una imatge val més que mil paraules.

  Mes clar aigua.

  ResponElimina
 2. Jordi Juan ha apujat l'IBI a uns nivells insoportables.

  ResponElimina
 3. Més clar aigüa. Jo pague molt més IBI ara amb Jordi que abans amb el PP.

  ResponElimina
 4. Però com es poden dir tantes mentide ? Tots sabem perfectament perque estem pagant tant de IBI. L.any 2006 es va fer una revisió cadastral en el poble ( governava el PP ) Es varen pujar els valors i varen pactar que durant 10 anys, es a dir fins el 2016, el rebut del IBI aniria pujant paulatinament fins arribar als valors que havia manat cadastre. Si vosaltres havereu fet la feina com toca, havereu rebujat tot aixo. Però com es clar, no vareu fer absolutament RES per a que els rebuts durant 10 anys no pujaren. Ara no entenc com podeu donar-li les culpes a un altre govern, si vareu ser vosaltres els que ens vareu pujar el IBI. Vergonya em dona que encara hi haja gent , veguent i sentint tot allò que el PP esta fent, que encara confie en vosaltres.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Digues lo que vullgues però la realitat és que ara pague molts més IBI que quant manava el PP.
   En la gràfica es veu moooolt clar i amb la papereta de la contribució també.

   Elimina
 5. Estos de Compromís estàn arruinantmos. Xordi te un bon jornal de l'ajuntament, te el piso en Valencia i no paga IBI en el poble. Per això li dona igual la barbaritat que ha pujat l'IBI ací

  ResponElimina
 6. El que no entenc es perque diuen que han baixat el IBI i li tiren la culpa al PP, Algu podria explicar clarament que es el que passa? Jo page més IBI però pagare menys l'any que ve.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari