Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 15 de desembre de 2014

Arranca la campanya de les 300 caixes solidàries per al més necessitats de la valldigna

Els veïns de la Valldigna que ho desitgen poden col·laborar un any més en la campanya de les 300 caixes d'aliments  solidàries. La manera de fer-ho és molt senzilla i fàcil: apadrinant una de les 300 famílies més desfavorides de la Valldigna. Per això, només cal anar als locals de Creu Roja de Tavernes, al carrer Nou 11, i agafar una caixa (també s'hi poden utilitzar bosses), comboiar els amics, familiars o veïns, i entre tots omplir-la amb almenys 14 productes diferents, com ara: oli, llet, arròs, sucre, sal, conserves, dolços, sucs, cereals, cacau soluble, pasta, formatge, galetes, etc. i entregar-la, fins el 2 de gener, a Creu Roja. El cost estimat de la caixa, segons la marca dels productes, és d'uns 20 euros.

A més de l'opció d'apadrinar una o més famílies omplint una caixa, enguany també col·laboren en la campanya els supermercats d'alimentació, Super Patri, Más y Más i Consum. S'hi han instal·lat 3 punts d'arreplegada d'aliments (carros de la compra) senyalitzats amb el cartell de les 300 caixes solidàries perquè, qui vulga, hi diposite els aliments que vol aportar.

Així mateix, està previst realitzar diversos actes amb el mateix objectiu: arreplegar aliments de primera necessitat per a omplir les 300 caixes que seran distribuïdes gratuïtament entre les famílies més desfavorides de les poblacions de la Valldigna. Com a edicions passades, es compta amb la col·laboració de diverses associacions culturals, agrupacions, clubs esportius, partits polítics, ONGs, partículars a títol personal i altres entitats de la Valldigna.

Les caixes es lliuraran a les famílies que tenen la consideració i estan inscrites com a més desfavorides. Les previsió és entregar-les, si és possible, per a Reis, amb la col·laboració dels voluntaris de Creu Roja i l'Economat de Càritas Interparroquial de Tavernes.

Només ho tinguem a punt informarem amb més detall dels horaris dels esdeveniments esportius i també dels actes i col·laboracions particulars que s'hi sumen al projecte.

ÀNIM, TOTS JUNTS UN ANY MÉS HO ACONSEGUIREM!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari