Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 1 de desembre de 2014

Desvergonyits!!

Estem convençuts que ni el sr Juan ni el sr Llàcer han tingut mai vergonya. Ni la tenen ni la tindran. 

Recordeu fa un any quan escriguerem la nota sobre els Greixers i el Festivern? Doncs hui amaneixem amb esta noticia a la web de Tavernes (la oficial, no la del pardalet)


Desvergonyits! Doneu la cara i feu que els 16.000€ que (dieu vosaltres) va a costar els Festivern es queden a casa. No organitzeu sopars polítics en instalacions públiques i amb beneficis per als de fora. 

Desvergonyits! Prediqueu amb l'exemple i no li maneu la faena als veïns de Tavernes que SI que compren a Tavernes.

Desvergonyits! No es burleu més dels mercaders que atenen als veïns de Tavernes amb les millors de les sonrises encara que la vostra inexistent ajuda no els deixe somriure.

Tot val per política i esta imatge aixina ho demostra. Esperem que aplegue el dia que mai ningú més puga ser enganyat per vosaltres, desvergonyits!

4 comentaris:

 1. Vosatos amb alcalde de 1995 al 2011 ¿Quants ne vau firmar? 0 patatero. Menos paraules i més fets.

  ResponSuprimeix
 2. ¿De que sirve firmar un convenio como este? Solamente para hacerse la foto. Si en realidad Jordi y Llácer quieren ayudar a los mercaderes y fomentar el comercio que les escuchen en sus inquietudes, que a la hora de renovar las concesiones de los puestos que les hubieran dado mas facilidades y mejores condiciones. Con lo que han hecho desde el ayuntamiento estan condenando al mercado a una muerte lenta pero segura. Por otro lado si quieren fomentar el mercado que vayan a comprar allí, no se ve nunca a nadie del gobierno de Jordi Juan comprando en nuestro mercado. ¿Eso es querer ayudar?
  El gobierno de Jordi Juan organizó una entrega de premios de una carrera y una merienda en el mismo mercado pero todo lo que se comió y bebió en ese acto se trajo de fuera del mercado. ¿Eso es querer ayudar? No abrió ni siquiera el del bar para que se hicieran algún café y que se pudiera ganar algún euro. Eso es la realidad de la ayuda y apoyo a los mercaderes y comerciantes del mercado.
  Viendo esta realidad tan cruda ¿para que un convenio? yo te lo diré solamente para HACERSE LA FOTO. Ya tienen la foto, pero Jordi que recuerde: Obras son amores y no buenas razones.

  ResponSuprimeix
 3. Mira si sabeu del mercat q digueu el del bar, quan es LA del bar. I si que teniu vosaltres molta certesa q no va ningú del govern a comprar. Esteu a tota hora controlant i vigilant? Quina manera de fer el ridicul teniu, peperos. Ni aneu, ni haveu anat en la vida a comprar al mercat.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Redeu cotorrí, segons tu aclarint el sexe de la persona que porta el bar del mercat el problema esta arreglat. Tots els demes destarifos i desprecis als mercaders no tenen importancia per a tu.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari