Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 9 de desembre de 2014

Divendres 12 BERENAR SOLIDARI - CÀRITASUn any més i amb aquestes dades en que la sensibilitat i la germanor surt dels nostres cors i busca convertit en realitat un somni: construir un món millor, més just i equitatiu.

Un any més, i amb aquest són quatre, des de Càritas Interparroquial volem convidar-vos a participar en el nostre tradicional BERENAR SOLIDARI.

Amb aquesta acció volem continuar donant suport a les 400 famílies ateses per CÀRITAS INTERPARROQUIAL al llarg de l’any. Aquest any ha estat  un any en que els entrebancs econòmics han posat a prova la nostra Càritas.... fortes despeses econòmiques generades tant per  la compra d’aliments com per fer realitat un somni: LA  CASA DE CÀRITAS DE TAVERNES. Acabant l’any podem avaluar-lo  positivament  i dir que aquestes dificultats han servit per encoratjar-nos com a voluntaris i donar tot el que hi tenim  i  com no, per valorar positivament la resposta solidaria de tot un poble  que sempre el tenim al nostre costat recolzant-nos.
“Estima i viu la justícia” és el lema comú de la  recent campanya institucional encetada per Càritas (2014 – 2017)  i durant aquest any el lema  és “Què  fas amb el teu germà” .... volem centrar-nos  en la persona i els seus drets perduts que han donat lloc al rostre de la pobresa. La persona i la seua dignitat, la persona a la què tenim que cuidar i acompanyar... la persona com centre, eixes persones que fan camí al nostre costat i ens necessiten però, moltes vegades no vegem o no volem veure. Aquest és el motor que ens mou i és l’esperit que volem transmetre a tots mitjançant les nostres accions.


Vos esperem el proper divendres 12 al MERCAT MUNICIPAL, des de les cinc a les vuit de la vesprada, i com ja sabeu podeu participar de dues maneres o bé venint a berenar i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre.  Vos animem a vindre per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal.

A més a més tot açò contem amb l’animació de JULI delectant-nos amb els seus contes.Des de Càritas Interparroquial agraïm a tots aquells particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems  i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions; a tots vosaltres, el mitjans de comunicació, que divulgueu les nostres accions i com no agraïm de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la seua assistència

NOTA :

INICIADA LA RECENT CAMPANYA DE QUILOS  DE NADAL, VOLEM NOTIFICAR QUE SOLS ES PODEN DEIXAR ALIMENTS EN AQUELLS COMERÇOS ON TINGUEN EL CARTELLS D’ESTABLIMENT COL.LABORADOR DE CÀRITAS INTERPARROQUIAL – CAMPANYA QUILOS NADAL 2014 – 2015

Aportacion campanya quilos Nadal ..... sols aquells establiments que tinguen cartell
Establiment colaborador Càritas Interparroquial c quilos Nadal 2014 – 2015

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari