Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 19 de desembre de 2014

El Club de Tenis Valldigna i el Rugby Club Tavernes es sumen aquest cap de setmana al projecte de les 300 caixes solidàries

El Club de Tenis Valldigna i el Rugby Club Tavernes es sumen un any més al projecte solidari de les 300 caixes d'aliments per a les famílies més desfavorides de la Valldigna, organitzant amb aqueixa finalitat un conjunt d'activitats esportives per al pròxim dissabte, dia 20, i diumenge, 21 de desembre.

El Club de Tenis Valldigna ha programat, per al dia 20, les següents activitats obertes a tot el món: spinning, aquazumba i cross-trainning. Per poder participar-hi cal aportar un quilo o més d'aliments no peribles. Així mateix, i des del passat dilluns dia 15, hi ha instal·lada una taula per a recollir aliments perquè, les persones que ho desitgen encara que no participen en les activitats programades, puguen col·laborar-hi aportant aliments per a les 300 caixes solidàries.

El Rugby Club Tavernes, d’altra banda, ha organitzat un partit solidari que enfrontarà al primer equip local contra el Sant Roc València per al pròxim diumenge, 21 de desembre, a les 12:00 hores. El club convida als veïns a acudir i gaudir del partit, col·laborant amb l’aportació d’un quilo o més d'aliments.

A més d'aquestes activitats organitzades pel Club de Tennis i el Rugby Club, altres clubs esportius de la localitat també s'han sumat un any més al projecte de les 300 caixes, organitzant diversos esdeveniments. És el cas de la Sant Silvestre del dia 29 de desembre, organitzada pel Club d'Atletisme la Valldigna, i el triangular organitzat per el Club de Bàsquet Tavernes, que està previst per al cap de setmana del 27 i 28 de desembre. Pròximament informarem amb més detall.

Cal recordar que els veïns de la Valldigna també poden col·laborar en la campanya de les 300 caixes solidàries d'aliments apadrinant una de les 300 famílies més desfavorides de la Valldigna. Per a fer-ho, només cal anar als locals de Creu Roja de Tavernes, carrer Nou 11, i agafar una caixa (també es poden utilitzar bosses), comboiar els amics, familiars o veïns, i entre tots omplir-la amb almenys 14 productes diferents, com ara: oli, llet, arròs, sucre, sal, conserves, dolços, sucs, cereals, cacau soluble, pasta, formatge, galetes, etc. i entregar-la, fins el 2 de gener, a Creu Roja. El cost estimat de la caixa, segons la marca dels productes, és d'uns 20 euros.

A més de l'opció d'apadrinar una o més famílies omplint una caixa, enguany també col·laboren en la campanya els supermercats d'alimentació, Super Patri, Más y Más i Consum, on s'hi han instal·lat 3 punts d'arreplegada d'aliments (carros de la compra) senyalitzats amb el cartell de les 300 caixes solidàries perquè, qui vulga, hi diposite els aliments que vol aportar.

JUNTS HO ACONSEGUIREM. COMPTEM AMB TU!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari