Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 30 de desembre de 2014

Festa de cap d'any o adoctrinament polític?

Sembla ser que el sr JJ seguix gastant diners de les arques municipals per a fer la seua campanya. I no ens amaguem de dir-ho perquè qui vullga pot fer-se un passeig per la zona d'acampada i podrà vore les banderes que allí onegen. 


No obstant, no es queda el tema polític ací i el que falta sembla ser més perillós. 

La mateixa nit de cap d'any qui vullga festa ha d'anar al Festivern. No hi han més opcions. L'alcalde nacionalista de Tavernes sols ha dispossat un lloc de festa per a eixos dies. Ni a la platja ni a la plaça de l'Ajuntament. O Festivern o Festivern.

I, què trobareu els que assistiu al concert? Doncs música amb estrofes com Es necesario que vuelva Lenin, Que construyan otro muro en Berlín, Que la historia no llegó a su fin, Y que disparen sobre Leire Pajín. (lletra de Nega, vocalista del grup Los Chikos del Maíz)

A més, l'associació de victimes del terrorisme ha presentat denúncies contra aquest grup per algunes estrofes en les que s'ofenia a les víctimes del terrorisme amb frases com Ortega Lara no era pacifista, cambió de carcelero a contorsionista. Pobre rehén diréis, lo que no sabéis es que se le iba la mano como a los padres de Madeleine. - Seguir leyendo: http://www.libertaddigital.com/espana/2013-04-09/que-nadie-llame-contorsionista-a-ortega-lara-1276486940/

És esta la música que volem per als joves de Tavernes?

12 comentaris:

 1. No mentiu, si hi ha festa a la Plaça Major eixa nit, com la del any passat .

  ResponElimina
 2. A la vista está. Fiesta política en la que se exhibe sin ningún pudor el adoctrinamiento que reciben en las aulas a cambio de libertinaje, consumo de drogas y alcohol en espacio público ante la pasividad y beneplácito de las autoridades y lo que es mas grave, con el dinero de todos.
  La justificación es pura hipocresia, justificando el impacto económico del comercio local a cambio del adoctrinamiento descarado de nuestros jóvenes, que en mi modesta opinión no merecen que se les manipule a cambio de nada.
  En fin..lamentable espectáculo... menores tirados borrachos i emporrados... portales meados y vomitados y ...¡Viva la fiesta!

  ResponElimina
 3. Per lo menos du festa al poble, quant estaveu vosatros al govern la nit de cap d'any a Tavernes era com estar a un poble fantasma.

  ResponElimina
 4. El meu fill y els amics sentenen que anar fora a divertirse y que el festivern x a ell es un desproposit de festa

  ResponElimina
 5. Vuic els 16.000€ que ha invertit tavernes de volta. Deurien de gastar-se ajudant als que més ho necessiten i no en miting politics del Bloc

  ResponElimina
 6. Adoctrinament polític de Podemos.
  Les lletres de Los Chikos del Maiz son un referent per a Pablo Iglesias segons ha dit moltes vegades el lider de Podemos.

  ResponElimina
 7. Tavernes no és Madrid!! I gràcies que en du aquest gran festival. Per a gustos els colors. Quan estaveu vosaltres, el poble donava ganes de plorar

  ResponElimina
 8. Un desproposit es haver de llegir aquestes tonteries!! Impresemtables!! El fet d'extraure decontext varíes lletres de grups de música independent I que exposen de manera voluntaria banderes que no son del vostre agrado no us dona la llincencia per poder generalitzar. Que us penseu! Jove, amb dues carreres universitaries I amb molta llibertat a lhora de pensar, així soc jo.
  Dona gust passejar per Tavernes!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gust de que... Olor a porro, gent pixant i xiquillos carregats amb alcohol. Que imatge mes penosa

   Elimina
  2. Per el que dius crec que no sols passar aci les falles, no? Perque sino no ho entenc. En falles la gent també fa botelló, pixa i arroja portals i fuma porros i altres coses. Bon any amic!

   Elimina
 9. Tots els anys igual. Cadascu que faça el qe vulga sempre s'ha fet aixina qu mnos que ara tambe? Jo sols preguntaria ls que han posat eixa foto si saben quines banderes son i que m'expliquen el perque esta posat... Son tots una Patètics.

  ResponElimina
 10. Adoctrinament el tenim tots els dies de l'any, tenim la TVE i l'Església. Tot pagat de la nostra butxaca. La hipocresia és la tònica.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari