Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 14 de desembre de 2014

I ara què?

S'ha parlat molt aquests últims dies de pressupostos, de pactes de govern trencats, de qüestió de confiança, etc. Efectivament els pressupostos per a 2015 presentats pel govern de Jordi Juan no van ser aprovats en el ple, tal com tothom sabia que anava a passar. El senyor Juan va trencar de nou el pacte de govern, ja ho va fer temps arrere amb Karina i, en una parenceria de fatxenderia, pròpia d'un bon candidat de Compromís a diputat, va voler fer una jugada mestra, menyspreant a la democràcia, i va plantejar la convocatòria d'un ple extraordinari per a votar una qüestió de confiança, para d'eixa forma, seguint el mecanisme establit en la Llei Orgànica 8/1999, de 21d'abril, que modifica la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, poder aprovar els pressupostos de forma automàtica.

Bona jugada del senyor Juan, bona jugada la que plantejava fer el que pretén ser diputat. Les riallades dels altres aspirants de Compromís seran de campionat. Davant el ridícul fet per Jordi Juan en plantejar un qüestió de confiança que no es pot fer, Josep Miquel Moya, Tomás Ferrandis i Ivan Soria s'estaran fregant les mans en veure com, amb aquesta clavada de pota, Jordi Juan perd molts enters en la carrera per aconseguir un lloc en la llista de Compromís. 

I davant açò ara què? Al senyor Juan se li presenta una situació gens còmoda en la recta final de la legislatura. Ha trencat els pactes amb tots els seus socis, es troba sol, no té pressupost aprovat i està en minoria.
El senyor Juan ha reorganitzat el seu govern municipal, repartint les regidories arrabassades als socialistes entre els cinc regidors de Compromís. El senyor Juan en aquest repartiment s'ha assignat per a ell Serveis Socials i Participació Ciutadana.

En aquests moments els ciutadans de Tavernes tenen el dret d'exigir al seu alcalde, Jordi Juan, que aquesta remodelació no afecte a la gestió dels interessos dels habitants de Tavernes. Per la seua banda el senyor Juan ha de demostrar que aquest trencament del pacte de govern i expulsió dels socialistes és per a millorar.

Anem a estar atents a la gestió que el senyor Juan faça de les àrees que ell mateix s'ha assignat. Té molt treball que fer. Ens haurà de demostrar que farà més i millor que abans de la remodelació del seu govern, si no és així tots veurem que, o bé ha sigut un capritx seu o que és incompetent per a portar eixos temes.

En Participació Ciutadana hi ha temes molt importants plantejats pel propi govern del senyor Juan; deduïm que si els plantegen ells és perquè els consideren prioritaris. Només cal mirar la web www.participa.tavernes.es per a veure alguns d'aquests temes.

Es proposa elaborar i engegar un pla estratègic sobre el futur econòmic de Tavernes. Assumpte interessant i important. Algo que si es fera bé marcaria el camí per al futur econòmic de Tavernes. També es parla de la creació d'un grup de treball sobre Turisme i Comerç. Temes també importants per al futur de Tavernes. En la mateixa web hi ha tres actes de reunions celebrades en dates 24/03/2014, 14/04/2014 i 16/06/2014, el treball està començat. A veure com ho acaba el senyor Juan. 

Es proposa la realització d'un DAFO sobre el turisme local i l'elaboració i posada en marxa del pla estratègic assenyalat en el paràgraf anterior, així com tot el relacionat amb el comerç local. Ara és el moment que el senyor Juan, com a alcalde responsable d'aquests temes ja proposats amb anterioritat i ara amb una gestió directa per ell mateix, ens demostre les seues aptituds a desenvolupar temes tan importants per a Tavernes.
Serà capaç de fer-ho? Es preocuparà més pel seu desig de ser diputat? Farà una mica de tot açò?

Senyors lectors romangau atents a la pantalla a veure com actua el senyor Juan. Nosaltres si ho estarem i vos mantindrem informats.

3 comentaris:

  1. I ara que Eduardet? T'ha eixit mal la jugada? I amb Guanyem t'ixirà bé?

    ResponElimina
  2. Masa faena voleu vosatros que faça el xiquet. Ell pensava que participació ciutadana era alló que va fer de unes cuantes reunions en veins y que no va apropfitar per a res, sols que per salvar el seu ego. Ara li recordeu que la vertadera participació ciutadana es tot això que li recordeu que ell mateix te penjat a la web. Segur que ni sabia el que estava a la web. Plà estratègic, Turisme, Comerç temes fonamentals per al poble, a vore que fa. I el turisme en companyia del omnipresent LLÀCER.

    ResponElimina
  3. Ara rés, a seguir governant en minoría i pressupostos prorrogats com s'ha fet tan de temps i en pau. I a pressentar mocions a vore si hi han c... de votar en contra de moltes d'elles.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari