Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 31 de desembre de 2014

I estes persones s'enduran el benefici econòmic del sopar del Festivern

No sabem com catalogar l'imatge que hem trobat a les xarxes socials dels organitzadors del Sopar del Festivern. Al seu Facebook podeu llegir el text complet en el que recordaran a Jimmy com un esportista exemplar i maquillen la batalla campal programada com una lluita entre neo-nazis i esportistes. 

La violència mai és la resposta i menys encara una eïna política. La manipulació i alteració de la realitat és una burla a la intel·ligència de l'esser humà.


I seguim sense veure l'adoctrinament polític a una festa per a tot el poble pagada amb els nostres impostos?

3 comentaris:

 1. El beneficis del sopar i els nstres 16000€

  ResponElimina
 2. I totes les hores. Fa un mes que gent de la brigada va desbrossant i preparant el Festivern. Aixo també és gasto que s'ha de contar. El poble abandonat però tot pel Festivern

  ResponElimina
 3. Pero nos han hecho ricos en tres días, incluso se permiten la indecencia de publicar que se han beneficiado los indigentes (lamentablemente los hay en Tavernes) ya que han podido recoger entre la basura restos de comida, chatarra y cartines....
  Vaya insensibilidad y falta de decencia y mala uva haciendo politica de un hecho tan execrable. Señores esta es la catadura moral de quienes nos gobiernan.
  Indigentes rebuscando, el beneficio para los de fuera y los ciudadanos de Tavernes a pagar i a callar... Xitón que aci mane jo . Sr Alcalde no fasa burla dels ciutatans de Tavernes i meinys utilitze l'indigencia per fer política. Per favor, li exiguix RESPETE!.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari