Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 30 de desembre de 2014

Inauguració Casa Càritas

Benvolguts amics i amigues :

El passat dijous 23 d’octubre obrírem definitivament el nou Economat, situat al carrer sant Joan Baptista número 37. Es per a Càritas Tavernes i tots els seus voluntaris una gran satisfacció aconseguir que amb el recolzament i treball de tots hagem pogut obrir-lo.

En un principi el més important per a nosaltres, més que la inauguració, era això: obrir-lo i poder atendre a les tres-centes famílies beneficiaries.

Ara és ja el moment d’inaugurar i tenim el plaer de convidar-vos el divendres 9 de GENER a partir de les 18:00 h a la jornada de portes obertes, la benedicció i acte oficial serà a les 20:00 h.


Es el moment de compartir el que entre tots hem aconseguit però, és també el moment de cridar una vegada més a la GENEROSITAT. Una vegada obert l’economat i finalitzades les obres, queda una cosa molt important: acabar de pagar-les. Aquest és el motiu de continuar en la campanya encetada l’any passat:

             “Ajuda’ns a ajudar”.

Necessitem la vostra aportació per tal d'una vegada sufragada la casa, destinar tots els nostres esforços al que realment és important per a Càritas: AJUDAR A TOTS AQUELLS QUE MÉS ENS NECESSITEN!

Tots aquells i aquelles que voluntàriament busqueu omplir les vostres vides de generositat i voleu ajudar amb el finançament de la casa podeu ajudar-nos a ajudar.... fent un ingrés al número de compte:

2038 – 6060 – 17 - 6000013373 (Casa Càritas - TAVERNES )

MOLTES GRÀCIES! BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

1 comentari:

Escriu el teu comentari