Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 de desembre de 2014

"Mira senyo, ja no m'ajunten" plorava l'alcalde

Al més pur estil d'un xiquet malcriat que li plora a la professora al pati de l'escola este alcalde ha convertit el treball per Tavernes en una competició que no vol que ningú li guanye. 

No ens passaran mostra la vessant més infantil i inmadura d'un alcalde que mai ha estat a l'altura d'esta ciutat.

No deixa de mirar-se el melic i veu fantasmes on no hi han. Els seus company de govern han sigut llaçat per la finestra quan ja no li feien falta i obeien les seues ordres. No van en contra d'ell, és ell qui ha donat l'esquena a Tavernes i a les persones que representen eixa majoria que estava al plenari el dissabte.


 

3 comentaris:

  1. Segur que tenim un alcalde? El que tenim és una cría d'escola que quan s'avorrix d'un juguet, perquè no fa el que ell vol, el tira.

    ResponElimina
  2. sols m'extranya una coseta....no entenc com, després de tant anys a l'ajuntament, encara no sapiau com es convoquen els plens oficialment...ahhhh no, que es millor fer el paripé que heu fet davant la porta del saló de plens...en fi, coses que pasen.

    ResponElimina
  3. Xe, i com es que el xiquet malcriat pot contra vosaltres? Ni tan siquiera li sabereu fer una moció de censura amb una transfuga inclosa. Quan el nivell politic es com este senten tantes coses que han passat al poble...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari