Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 de desembre de 2014

NPR Partit Popular: El Partit Popular de Tavernes no té cap confiança en Jordi Juan i el govern que presideix

A la pregunta del Sr. Joan sobre la confiança, el Partit Popular de Tavernes de la Valldigna vol deixar clar que no té cap confiança en Jordi Juan i el govern que presideix.

El temps ha demostrat que el tarannà del senyor Joan ens ha portat a la situació política més penosa que es recorda en els últims anys. El senyor Joan era com ell mateix es va definir, el director d’orquestra encarregat de conduir un govern i ara s’ha quedat en solitari movent una batuta per no voler escoltar i consensuar propostes bones per a la ciutat.

El senyor Juan només ha pensat en els seus interessos partidistes i ha donat l’esquena a la ciutadania, tot i que ara vol adoptar un paper de víctima que no fa més que posar de manifest el penós que resulta el seu govern. Des de plantejaments extremistes i fonamentalistes manté la tesi que el qui no pensa com ell vol dir que està en contra i cal eliminar … del govern. Afortunadament el Partit Popular mai ha format part de la seva pantomima burlesca.

El líder nacionalista va dir en el ple de dimecres que dissabte faria a les 13 hores una reunió perquè els representants polítics es manifesten sobre el pressupost i amb això un ple per sotmetre’s a una qüestió de confiança. Dissabte ni va haver reunió de pressupostos ni va haver ple.

També va dir en mitjans de comunicació que seria el dilluns, però tampoc hi haurà el dilluns. No sabem quan l’alcalde donarà alguna explicació. Ell mateix va dir públicament que no volia aferrar-se a la cadira de l’alcaldia i que per això faria una qüestió de confiança. Fins ara no ho ha fet i no ha complit la seva paraula. Si el senyor Joan estava mal assessorat, no podem tenir un alcalde que reacciona enfurit i sense mesura quan no ix amb la seua.

El totalitarisme del sr. Joan ha fet que es quede en solitari en un govern clarament en minoria. Pretén que l’opinió de 5 s’impose a la de 12. Resulta il·lògic i considerem que és un gest clar de l’alcalde de aferrar-se al seu jornal com a polític, més que a la dignitat que ha de tenir tot representant públic.
El senyor Joan no ha estat a l’altura. Des de dimecres no sabem res sobre els pressupostos ni de la qüestió de confiança. No sabem si dimitirà o si pretén ser un totalitari imposant les idees de la minoria a la majoria. El senyor Joan ha mutilat la democràcia i la participació. S’ha quedat en solitari per ser un autoritari.

Des del Partit Popular li exigim al sr. Joan que done una explicació i que es disculpe per haver estat incapaç de comunicar que no hi ha cap ple a la vista. En els pressupostos de 2014, en el ple que els va precedir, l’alcalde va anunciar de viva veu que convocava la Junta de Govern per aprovar-los. El seu comandament era suficient per convocar una reunió. El mateix va passar dimecres quan va anunciar de viva veu un ple del qual encara no sabem res. És una falta de respecte a la resta de partits i per extensió a tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat.

Respecte a la unió amb altres partits. Sr. Jordi, deixeu-vos ja de tanta història d’unió de partits. Ací el que s’ha ajuntat amb qui ha volgut ha estat el seu partit, incloses les trànsfugues. Deixe ja de dir destrellats. Tots sabem que apliquen molt bé la ‘Llei de l’embut’.

El Partit Popular sempre conservarà la seva identitat però anteposarà sobre els seus interessos els de la ciutadania. Els populars sempre estarem oberts a qualsevol opció que sigue beneficiosa per al benestar per Tavernes. El nostre interès són els veïns i veïnes de Tavernes tinguen les idees que tinguen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari