Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 7 de desembre de 2014

NPR Partit Popular: El Partit Popular demana explicacions sobre el balafiament de la caserna de policíaEn el que portem d'any la despesa supera àmpliament els 160.000€ i les instal·lacions segueixen sense donar-se ús. A més ara es proposa una nova partida de 50.000€ per a acabar-ho.

El pròxim 10 de gener complirà un any el lloguer d'un local en la carretera de Tavernes per a la ubicació del nou retén de la policia municipal. Es publicità en un BIM d'octubre del 2013 a so de bombo i platerets que les noves dependències suposarien un estalvi de 7.200 € +IVA anuals i no generarien cap cost addicional per a les arques municipals. A data d'avui tot segueix tancat, sense previsió d'obrir-se i Victor Borràs, regidor socialista d'Hisenda, acusa a l'alcalde i als regidors de Compromís d'aquesta situació.

Des del moment en què el Partit Popular es va assabentar a través del Butlletí Oficial de la Província de les intencions del bipartit hem anat denunciant la irresponsabilitat d'iniciar una obra d'aquesta magnitud, no prioritària i que només respon a una idea megalòmana del govern municipal. A més volem explicar als veïns que les obres per valor –inicial- de 120.000€ s'estan fent en un local que no és de l'ajuntament i que en cinc anys -ara quatre- va a haver d'abandonar perquè el contracte caducarà. I sense oblidar que es va llogar el local sense tenir ni projecte ni pressupost inicial, només una aproximació de despesa.

Després d'un any el famós i “urgentíssim” repten està tancat. No obstant açò, el poble de Tavernes paguem tots els mesos més de 3.000 € de lloguer, dels 120.000 euros pressupostats ja no en queden cap. Així ho reconeix l'alcalde Jordi Juan en la roda de premsa en la qual retira al seu company de govern les atribucions referents al pressupost “Hem d'habilitar una partida que ens permeta acabar la caserna de la policia”. Malgrat tot, els operaris de la brigada municipal continuen treballant en ell, deixant abandonat el poble i la platja i el repten segueix tancat.

Una vegada més la mentida és part del quefer diari d'aquest govern municipal. “No tenim caserna de policia però en menys d'un any sí hem afegit un cost addicional de més de 160.000” comenta el portaveu del Partit Popular Manolo Vidal.

Un retén amb un munt de despatxos i un aula de formació però amb només un petit espai per a magatzem de 18 cotxes. Des del Partit Popular demanem una compareixença de l'alcalde per a explicar als veïns l'estat actual de les obres, el seu cost, si hi ha previsió d'incrementar la plantilla de policies en el municipi i quina despesa ha suposat i suposarà per a les arques municipals el seu nou retén. Manolo Vidal afirma que “amb l'augment de l'IBI s'estan finançant obres innecessàries i poc rendibles que no responen a cap necessitat real dels veïns de Tavernes”.

Amb els diners que s'ha porta gastat en aquest innecessari retén s'haguera pogut pintar passos de vianants, construir nínxols, renovar mobiliari urbà, millorar la senyalització o ajudar a finalitzar el Centre Ocupacional i per açò és necessari que l'alcalde done les oportunes explicacions d'aquest balafiament dels diners públics.

2 comentaris:

  1. Molts diners gastats en un local llogat per 5 anys i que porta 1 any tancat i no hi ha data d'apertura.

    ResponElimina
  2. L'alcalde ja s'ha disculpat en el plenari... Però pense que eixa disculpa no es prou perque em gastat uns diners que s"hagueren gastat per pintar els pasos de cebra o canviar algunes senyals del poble que estan gastades... Jordi després de 3 anys i mig ja sabem con governes...

    ResponElimina

Escriu el teu comentari