Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 12 de desembre de 2014

Qüestió de desconfiança

Com ja tots sabeu l'alcalde de Tavernes, amb eixa manera de governar "a salto de mata" va convocar per al demà dissabte i després per a dilluns (nota oficial del web del pardalet) una qüestió de confiança per a saber si es confiava en ell o no. Nosaltres podem respondre't a esta pregunta sense que ens ho faces directament. No confiem en tu. 

El partit més votat el Partit Popular, a més existeixen altres forces polítiques representades a l'ajuntament que tu t'has encarregat de abandonar pel camí quan el barco ja anava fins als topes. Així que no, no confiem en tu.

Però si encara no et queda clar, et direm que la llei no et permet fer eixa consulta ja que:
1. LEY ORGÁNICA 8/1999, de 21 de abril, de modificación de la Ley Orgánica 5/1985, de 19 de junio, del Régimen Electoral General al punt 6 de l'article 197 bis diu: Cada Alcalde no podrá plantear más de una cuestión de confianza en cada año, contado desde el inicio de su mandato, ni más de dos durante la duración total del mismo. No se podrá plantear una cuestión de confianza en el último año de mandato de cada Corporación.


2. I segons la revista Cemci en la pàgina 16 d'este artícle diu que el mandat s'enten de 4 anys des de la data de la seua elecció. Així ho diu l'article 194 de la mateixa llei El mandato de los miembros de los Ayuntamientos es de cuatro años contados a partir de la fecha de su elección, en los términos previstos en el artículo 42, apartado 3 de esta Ley Orgánica.

Per tant, no hi ha qüestió de confiança que valga. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari