Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 1 de desembre de 2014

Una presó per a gossos als Sequers

Una vegada més ens correspón explicar el per què d'una obra d'aquest govern municipal Bloc-Compromis i PSOE; i en este cas estem parlant de la destrossa que han realitzat a la zona dels Sequers, enfront del cementeri.

Al principi de la legislatura, la regidoria de serveis públics va decidir utilitzar els arbres com a taulers d'anuncis. Quan li preguntaren a la sra Sansaloni pel fet respongué que els arbres no patien pels cartells clavats amb grapes. Imaginem que aquesta afirmació la va donar després de consultar amb algun psicòleg del món vegetal. Un altre dia ens alcem amb un cartell que ens marcava l'horari per a poder traure als gossos a passejar. Per a la sra Sansaloni sols podiem traure els gosos de 6 a les 8 del matí i de 21 a 24 hores en el torn de vesprada/ nit. I en certs espais, no en tots.

Ara hem fet un pas més i hem destrossat una zona verda de la qual gaudien tant els gossos en eixe horari, com un altre tipus de gent, bé per a jugar a pilota o per a passejar.

És cert que hi ha moltes persones poc responsables, propietaris de gossos que segueixen sense arreplegar els excrements dels seus animals o que els passegen sense boç i aquests van a continuar fent-ho. Ho veiem en totes les voreres del poble que no poden estar més brutes, més que mai.

I aquests en el nou pati de la presó que és el que sembla, van a continuar sense arreplegar-ho. Solament aquells propietaris que són conseqüents amb el que significa tenir gos continuaran fent les coses com toquen.

Hem perdut un espai preciós i hem guanyat un pati tancat amb un reixat impresentable.

¿No haguera estat més lògic que amb els diners que ha costat eixa infàmia d'obra, alguns parlen de 10.000 euros, haguérem fet una campanya de conscienciació començant per les escoles, dins d'un context d'Agenda 21 Escolar que eduque als nostres fills des de xicotets en temes com el reciclatge, la sostenibilitat, la solidaritat i a saber viure en societat i amb açò tractar correctament als animals i fer-se responsables dels seus actes i les seues necessitats fisiològiques?

Amb 10.000 euros es pot fer una molt bona campanya durant diversos cursos escolars.

3 comentaris:

 1. Estos del Bloc prefereixen rejes a educació. Es gasten 10.000 euros en tancar eixe espai vert i no volen gaster-se els diners en educació en valors.

  ResponSuprimeix
 2. I. damunt, la faena la fa una empresa de fora!!
  Amb les bones empreses que hi ha en el poble li donen la faena a uns de fora.
  Estos son els que diuen que miren per els del poble?

  ResponSuprimeix
 3. No estic al poble. Una foto, per favor.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari