Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de gener de 2015

Ampliació de l'horari de la biblioteca per a fer examens, no per a estudiar

De vegades ens preguntem que és el que li pasa a este xic pel cap per a creure's en el dret de burlar-se dels veïns del poble. Els deliris de grandesa el fan creure que ell està per damunt del be i del mal i que gràcies a ell el món gira al voltant del sol. I una volta més ho demostra amb este tweet. 


Diu, tot cregut ell, que on governa compromís milloren els serveis públics referint-se a l'horari de la biblioteca. Al vore esta imatge no em pogut traure una "riseta" de burla. No cal que governe compromís per a amopliar l'horari de la biblioteca en temporada d'examens, espabilat!

Però anem més allà. Diferents persones han estat reclamant-li per les xarxes socials que l'horari de la biblioteca ha cobrir les necessitats de tots -estudiants en temporada d'examens i altre que la necessiten durant tot l'any-. Els segons han de quedar-se en el horari que té -que ben bé podria ser altre- però els estudiants en temporada d'examen no es poden beneficiar d'esta ampliació. 

Alguns estudiants universitaris començaren els examens el dia 7 de gener. I d'altres començaran en breu. A més, alguns d'ells tingueren examens abans de nadals. Quina falta els fa la biblioteca oberta fins les 22 ara? Ells la necessitaven este servei per a estudiar abans de les dates, no ara. 

Però tranquils, segur que ix demanant disculpes "ho senc, no tornarà a passar" i diguent que per a la pròxima ho farà millor. Porta 3 anys de govern i encara no ha aprés a escoltar als ciutadans.

8 comentaris:

 1. No será per que no li havien demandat l'ampliació d'horari... Alguns li varen dir per rrss que mes valía tart que res. Pues ahi ho teniu... Tard i mal.
  A qui corresponga: Cal escoltar les demandes dels ciutatans i adaptar les sol lucions per donar resposta al major nombre de persones.

  ResponElimina
 2. Ja era hora que ampliara l'horari després d'haver-ho demanat tant de temps. Més val tard que mai. Però seria d'agrair que estiguera un poc més pendent de les peticions que li fan.

  ResponElimina
 3. Ara també fa falta als opositors,amb el govern del PP,no sabien ni q hi havia biblioteca!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. No hi ha més cec que el que no vol veure. O siga, que la biblioteca la fa el PP. Ampliava l'horari el PP i ara dius que no sabien ni on estava? i tu on estàs? en la figuera?. Segur.

   Elimina
  2. Passa'm un poc del que has fumat que pareix bo. Estas tronat.

   Elimina
  3. Que s'ampliara l'horari que ofereix la biblioteca municipal era una demanda contínua per part d'estudiants.

   Açò suposa indubtablement un esforç econòmic per a tots els veïns però ... tantes coses es fan amb els tributs que es paguen!
   No està mal que es destine una part a donar un millor servei a estudiants i en general a potenciar la lectura en el nostre poble.

   Hauria d'haver-se fet abans però ... al final s'ha fet

   Elimina
  4. El PP sino recorde mal va obrir fins i tot 24 hores... Es veu que l'opositor estava tan afaenat en els apunts que no es donava compte de les ampliacions...

   Elimina
 4. Eixe que es diu opositor no sap ni fer-li punta al llapis.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari