Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 27 de gener de 2015

El pardalet anuncia que Tavernes va a Fitur

Estem sorpresos amb la falta de previsió del govern de Tavernes. Hui a les 6 del matí hem publicat un post sobre Fitur i el silenci sobre la presència de Tavernes a la fira. 

A les 9.12 ja tenim la informació que voliem, publicada com no a la web oficial de Compromís que cada volta pareix més la de l'Ajuntament. 

Volem parlar sobre tres coses que ens han cridat l'atenció: 

1. L'anunci de que l'Ajuntament de Tavernes acudirà a Fitur sols s'ha fet pública a la web del pardalet. Si busquem a la web de l'Ajuntament, res de res. Ni com a noticia destacada ni dins de l'apartat de turisme. Com sap el pardalet que l'alcalde i Llàcer van a Fitur? Que mal pensats som.

2. A la web de Compromís anuncien també en boca del sr Llàcer que s'han editat 3000 exemplars turístics, però no sabem si el disseny és nou, un existent ni què diu el fullet. A la web de Tavernes tampoc podem trobar una mostra en PDF per a consultar-lo nosaltres o els turistes que vinguen a Tavernes. 

3. I el tercer punt, i el més sagnant de tots, és la demostració que el sr Llàcer no sap el que té a sa casa. ...Perque puguen conéixer l'oferta de l'única platja de la Valldigna, una platja familiar... diu amb tota la poca vergonya. La Valldigna té dos platges: la de Tavernes i la de la Goleta. Ambdues al terme municipal de Tavernes. Esperem que el fullet no haja sigut redactat pel sr Llàcer perquè el turisme està en unes mans...

Totes estes coses no fan més que demostrar la falta de previsió d'un govern i un alcalde que pensa més en les seues primàries que en el seu poble. No obstant, de segur que al aplegar a Madrid vorem fotos de tots ells davant l'stand de Tavernes de... l'any passat?

6 comentaris:

 1. Lo millor és com tracten de desestacionalitzar la plaja. Després de falles amb la falla de la platja que organitzen els comerciants i en un futur rutes medioambientals que dissenyaràn en el taller d'ocupació. Com porten això a FITUR, Tavernes farà el ridícul més gran de la seua història

  ResponElimina
 2. Sr.del PP que no os enterais....Las noticias hay que buscarlas bien, en el foro adecuado, no en el Ayuntamiento.¿ Para que quereis un PDF? ¿El Sr Llacer ya os contará, si sois buenos, que folleto se lleva.... Igual incluso escrito en Español ¿quien sabe?... de estos de Compromís podeis esperar cualquier cosa y a lo que a vosotros os parece improvisación, inactividad y no se que mas, a ellos les parece eficacia y capacidad de los Srs Llacer y Jordi Juan. Cuestión de punto de mira.
  Disculpen que frivolice sobre el tema, pero o uno es sarcástico o se pone a pedir #Jordidimisio

  ResponElimina
 3. Tinc vergonya aliena per com està frivolitzant el nostre ajuntament amb un tema tan important com és l'impuls i dinamització de la nostra Platja. Sr Alcalde, com a ciutadà em permet jutjar el tractament que està donant a la platja. Pitjor impossible i com arriben eleccions quelcom hi haurà que hacer,... Fitur és la solució... Un poc de rigor Sr alcalde i Sr Llacer i no posen en ridicul al poble.

  ResponElimina
 4. Si, si, anem a Fitur, pero este matí tots els alcaldes de la Valldigna a excepció del Jordi, en la inauguració del Palau de l'Abat (perque Agusti Pascual també anat). No sap que el major atractiu turistic es el Monastir?

  Ale billets de l'Ave i de turisme a Madrid?

  ResponElimina
 5. Pardalot, és pardalot. Pardalet és el fill que té a l'ajuntament.

  ResponElimina
 6. És molt dur veure com es ningunea el sector turístic.
  Hem vist burlar-se dels agricultors i com els camins es deterioren sense que es faça res.
  Per favor, no es riga més dels ciutadans de Tavernes i si s'ha d'anar a València ... ja i deixe'ns tranquils.
  L'alcaldia de Tavernes només ha sigut un trampolí per a una alcalde que no volia ser un jornaler de la política.
  Alcalde Jordi, no ens faces més mal i vés-te ja.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari