Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 11 de gener de 2015

Feliç aniversari, caserna de la policia

Diumenge cumplix un any el projecte de la caserna de la policia. 39.204€ de lloguer pagats per a res. Més les despesses de reforma

14 comentaris:

 1. Esta és la gestió econòmica que va fer el socialiste Borràs i que ara continua el nacionaliste Jordi Juan.
  Quina ruina la policia. Entre hores extres del jefe de la policia, cotxe del jefe de la policia i el nou cartel del jefe de la policia han volat en un any més de 200.000€.
  Quina ruina!

  ResponElimina
 2. Podia no ser una mala idea el llevar la policia de l'ajuntament i d'aquesta forma solucionar dues preocupacions. D'una banda crear el propi espai per a la policia i el dipòsit de vehicles i per un altre recuperar llocs físics en el consistori.
  Si com a idea o ocurrència almenys és discutible la necessitat o idoneïtat de tot aço, el que no té cap disculpa és el llarg temps que porten arrendades i adequant les dependències sense que vegem fruit algun i més quan l'alcalde sr. Jordi Juan va aprofitar el canvi d'un regidor dels populars per aprovar la realització de les noves dependències policials.
  Això últim si que és una decisió menyspreable que ja demostrava la fragilitat d'un govern i els seus embolics en la presa de decisions.

  ResponElimina
 3. Este alcalde no encerta ni una. De sentit comú zero. Crec que no vol a ningu.

  ResponElimina
 4. Increïble però cert, 40.000 EUR pagats per un lloguer a què no se li obté cap rendiment i damunt es realitzen obres. Encara sort que ja s'acosta l'hora que el nostre alcalde es faça la foto, per que segur que per a campanya s'inaugura. Lamentable. No els pareix que eixa foto és un poc cara?.

  ResponElimina
 5. Quina vergonya m'agarra a mi aquest projecte quiero i no puedo de Jordi. Ens hem gastat 40.000€ en un lloc que no es nostre a mes de 120.000 per a millores... Es un pozo sin fondo. Jordi on esta eixe estalvi que tan deies que volies?

  ResponElimina
 6. Mes de 30.000 euros tirats a la basura. Mes del triple del que es dona a caritas tirat a la basura. Pero jo tinc una solucio: no pagar el lloguer i fer una cabalgata per a Papa Noel.

  ResponElimina
 7. Aço es sols una mostra del desproposit de un govern totalitari

  ResponElimina
 8. Este any son eleccions i en 4 actes oficials que s'ha celebrat en 3 jordi ha tingut el maxim protagonisme... Sera el mateix quan inaugure abans d'eleccions la caserna de la Policia Lcal?

  ResponElimina
 9. Ara ja queden 4 anys de lloguer. Un projecte efimer fet en plena crisis que s'ha convertit en la mostra de com governa el sr. Juan i en un sacadinero insoportable.

  ResponElimina
 10. Pasamos del proyecto de estación en Bordería a estrellarnos en el retén de la policia local. Buen historial el del gobierno de Jordi Juan. El gran fracaso de la legislatura.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Y no olvidemos la "ciutat de l'esport" que iban a hacer. Con pista de atletismo y todo.

   Elimina
  2. Hablais igual que Melchor. Per aixo no s'enten el que dieu.

   Elimina
 11. Ara Jordi ixirà dient que la culpa es de Borras i en pau però ho inaugurarà ell sense dubte abans eleccions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Quan un canta en el seient de darrere d'un cotxe i el conductor es bota un stop, la culpa és del conductor. Ací el que portava el cotxe era Jordi i la resta ... comparsa palmera.

   Elimina

Escriu el teu comentari