Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 23 de gener de 2015

FiturLa setmana pròxima, entre els dies 28 de gener i 1 de febrer se celebra a Madrid la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Tots els anys hi ha una representació institucional de Tavernes de la Valldigna en esta fira.

Estant la data d'inici tan pròxima esperem d'un moment a un altre una informació del nostre alcalde, Jordi Juan, de Compromís, en la qual explique a la ciutadania si hi haurà representació institucional o no de Tavernes de la Valldigna en este esdeveniment. Confiem que si que la hi haja atès que el turisme és un pilar important de l'economia de la nostra localitat.

Esperem ansiosos eixa informació. Esperem que s'haja planificat bé l'assistència a esta fira definint clarament les estratègies i objectius que se cerquen amb eixa assistència i organitzant correctament eixa presència.

Suposem que hauran preparat amb deteniment i cura eixe viatge per a poder aprendre i aconseguir els objectius previstos en la seua planificació.

També suposem que una vegada conclosa l'assistència a Fitur es mesuraran els resultats, es valoraran els objectius aconseguits i es trauran conclusions per a poder aplicar les lliçons apreses  i traure rendiment als contactes establits.

Suposem així mateix que després de l'assistència a tan important esdeveniment el nou regidor de Turisme, Josep Llàcer, de Compromís, farà un informe com els que ens té acostumats per a valorar tot el que d'important i positiu haja derivat de l'assistència a Fitur.

Podrà explicar el senyor Llàcer l´experiència amb la inestimable col·laboració del nostre alcalde Jordi Juan, de Compromís, que ja que no reuneix al grup de treball de Turisme en les activitats previstes en Participació Ciutadana, ni realitza el Dafo sobre turisme, ni elabora el Pla estratègic previst, si que, almenys, podrà ajudar al seu regidor en la redacció de l'informe de la visita a Fitur.

Quedem a l'espera de notícies sobre l'assenyalat en els paràgrafs anteriors en relació a un tema tan fonamental per a l'economia de Tavernes i que compta amb uns empresaris del sector dinàmics i amb ganes de fer coses en este camp.

14 comentaris:

 1. Mes INACTIVITAT de Jordi Juan, de Compromis.

  ResponElimina
 2. Mes INACTIVITAT José LLácer, de Compromis.

  ResponElimina
 3. Enric Estuch i Ferrando23 de gener de 2015, a les 7:16

  Aceplat estará pressent el dijous i el divendres 29 i 30.

  ResponElimina
 4. Estos a que tenen que anar a Fitur a fer el ridícul? si no tenen res preparat i no tenen cap interés pel turisme de Tavernes.

  ResponElimina
 5. Jordi, en Madrid parlaras castellà? A vore si tu no deixes parlar al rei i ara a Madrid vas i parles castellà

  ResponElimina
 6. Aceplat va en l'ajuntament o va per el seu conte?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pel seu conte i s.emporta una técnic de turisme

   Elimina
 7. A feches de hui encara no se sap res? Al pareixer aixina es. L'improvisació i l'efecte d'ultima hora es el que val per al Sr Alcalde i el Sr Llacer, aniran de rapa fuig a última hora i despres de ferse la foto, en castellá clar, el Sr Llacer i el seu cap, el Sr Juan, vendrán que han fet tant i quant per Tavernes. En fí, mes inactivitat de l'alcalde i mes "corta pega" del Sr Llacer.

  ResponElimina
 8. Menos mal que els representants de Aceplat deixaran el nom de Tavernes on pertoca. Jordi i Llàcer si van el que faran será gasto pa l´ajuntament i de profit res.

  ResponElimina
 9. Ara vorem en qui va a Madrid l'alcalde Jordi Juan que li agrada molt anar acompanyat. Nomes vos demane que intenteu no fer molt el ridicul. Ahhh i recorda que per alli hi han alguns que parlem com el Rei. Espere que no vullgues que callen tots ... o si?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Amb LLàcer i els fallers i es queden una nit i tot

   Elimina
 10. Aceplat va a FITUR , ja tenim l' Hotel reservat per a dos nits amb tres associats i la Tecnica de Turisme invitá, per a treballar per la Valldigna....més dos associats que aniran i tornaran el mateix dia......

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que l'Ajuntament convide a fallers i una associació privada a una tècnica municipal diu tot de l'interés del Bloc pel turisme.

   Elimina
 11. La tecnica de turisme municipal va per conter D'Ajuntament ,la tencnica que porta Aceplat es privada per assesorarmos i esta invita per nosaltres. No es la mateixa persona.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari