Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 de gener de 2015

Im-presentable

Després de la polèmica creada amb el rei Melcior i el seu discurs en castellà ens ha aplegat al correu esta reacció de l'alcalde de Tavernes a un tweet d'un regidor d'una altra ciutat.

A este tweet el sr Jordi ha respost d'esta manera tan tolerant i victimista com sempre: 

 
Volem aclarir-te algo, Jordiet. Hem buscat a la RAE (en castellà, esperem que ens perdones i no ens tanques el blog) i hem vist que

impresentable.

1. adj. Que no es digno de presentarse o de ser presentado.

Pert tant, no és cap insult. És un adjectiu que descriu les teues qüalitats. I és ben cert, no eres digne de ser presentat com alcalde de Tavernes. I no ho eres per ser un autoritari, desposta i no acceptar més opcions que la teua. 

Mentre sigues alcalde de Tavernes els actes es faràn en valencià, clar que sí.  Però a més, mentre tu sigues alcalde de Tavernes, la nostra ciutat pedrà en funcionalitat, pluralitat i respecte. 

Impresentable!

10 comentaris:

 1. I mentres tingam una opossició com la vostra també, a cada vegada li esteu regalant més i més la majoría absoluta a Jordi, perquè gent com jo que mai li hem votat ni pensava fer-ho, m'ho estic pensant vegent el que ens espera si no la assolix.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jordi majoria? No t'ho creus ni tu amb els escandols de les analitiques, el tripartit trencat i els extrems radicals que té. Cada dia Jordi va cap arrere

   Elimina
  2. jajajajajajaajja no em faces riure. Tu fa bona cosa d´anys que tens ben clar a qui votar.

   Elimina
 2. Crec que el senyor José Luis Hornos no es refereix a eixa primera acepció sinó a la segona que apareix en http://lema.rae.es/drae/srv/search?id=cmHxaZEyv2x5Rt4a1g7

  2. adj. De escasa calidad moral o intelectual.

  Després s'ha disculpat en twitter tot siga dit, però em sembla que l'impresentable és més el senyor aquest d'Alaquàs.

  ResponElimina
 3. És tan difícil d'entendre que com els discursos en Villanueva de la Serena són en castellà, els de Templemars en francés i els de l'Algarve en portugués... que en Tavernes siguen en valencià! Són per això menys funcionals, plurals i respectuosos en eixes localitats? En Tavernes tampoc! Per cert, si utilitzes un diccionari en valencià tranquil que no et transmetrà cap enfermetat mortal, que és la teua llengua!

  ResponElimina
  Respostes
  1. i si utilitzes un diccionari amb castella tampos et transmetrà cap malaltia mortal, i tambe es la meua llengua

   Elimina
 4. Que fort em pareix. Com li ix la vena i ... de "casta le viene al galgo". Dóna igual que hi haja seguretat o no en els carreres i al creuar la carretera sense presència policial. Que es tire un castell sense mesures protectores. Que no estiga present ni protecció civil ni creu roja. Tot això dóna igual. Però ... ahhhhh que el Rei Mag d'Orient no parle en valencià aixoooooooooo si que no ho va a consentir ni l'alcalde ni la casta que li rodeja.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Clar, desvien l´atenció perquè no es tinguen en compte les cagades que fan.

   Elimina
 5. Fanatisme és quan algú es creu en possessió de la veritat absoluta. Quan es menysprea les opinions dels altres o no se les escolta. El fanàtic imposa per damunt de tot la seua opinió, inclús utilitzant la violència.
  Què es fa en altres localitats valencianes on si governa l'esquerra?
  Com parlen els reis mags i els seus emissaris? Considerem que no defensen la nostra llengua?
  Recapacitem. Ser nacionalista no significa ser progressista o ser d'esquerres. Moltes vegades el que significa és crear barreres i odis innecessaris.

  ResponElimina
 6. Anem a vore, en valencià, com en xinés, segon el tó i el context una paraula vol expressar un o altre sentiment, i entre ells una ofensa o no, i ací tots tenim clar en qui tó l'utiliza eixe "impresentable", ara enteneu-ho com vullgau.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari