Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 10 de gener de 2015

Inauguració de la Casa de Càritas


Ahir va tenir lloc un dels fets més emotius d'aquestes recentment acabades festes de Nadal. A les 20 es va inaugurar i es va beneir la nova casa de Caritas que es troba en la c/Sant Joan Baptista on es situarà l'economat. Sense cap dubte un lloc que representa el millor d'un grup de gents i d'un poble en aquests moments d'extrema complicació. Durant l'acte els voluntaris allí presents ensenyaren a tots els assistents les dependències d'este nou economat.

L'ambient no podia ser millor i la gent reconeixia els esforços realitzats pel voluntariat i per Caritas i aquests expressaven la seua emoció en veure els resultats obtinguts. Diversos voluntaris repetien una i altra volta “que orgullosos estem de pertànyer a un poble com aquest que s'ha bolcat en esta iniciativa” reconeguent així que Tavernes es una ciutat amb voluntat de col·laborar en qualsevol obra d'aquesta classe. També algú dels assistents va repetir “em preocupa pensar que açò puga desaparèixer, perquè llavors veuríem el treball silenciós que realitzen”.

El nou economat de Caritas, com molt bé van dir els dos sacerdots de les parròquies de la ciutat, era sense lloc a dubtes una de les reivindicacions del col·lectiu de Caritas a causa de la situació actual per la qual estan passant molts veïns de la nostra localitat.  Cal dir que és una casa adquirida per la Parròquia de Sant José i cedida a Caritas. 

Però ens agradaria tindre un govern a l'altura dels seus veïns i lliurara el recaptat en els contenidors de la roba -aproximadament 1060 euros- a aquesta iniciativa que sense cap dubte ompli d'orgull a tot un poble.

Per açò Sra. Sansaloni i sense que ningú li diga res, faça vostè la bona obra de l'any encara que siga una mica tart -perquè sempre és millor tart que mai - i lliure estos diners a Caritas perquè aquesta el puga destinar al que crea convenient. A la caixa fixa de l'Ajuntament no serveix de res.


12 comentaris:

 1. La solidaritat en estos temps és necessària i primordial. La crisi ha destrossat persones, families i il•lusions. És d'agrair que un grup de voluntaris estiga pendent dels més desprotegits i per tant dels més necessitats.
  Estos voluntaris estan agrupats entorn d'una organització de l'església catòlica com Cáritas i així cal acceptar-ho i col•laborar intensament amb ells o bé, tindre el valor de crear una alternativa que resulte tan eficient i eficaç.
  Per tant, es deu exigir als responsables polítics locals tota la implicació i suport que puguen ser capaços de destinar i no ser simplement mers espectadors o destinar molles pressupostàries.
  Felicitar als components de Cáritas i agrair als polítics locals que van assistir a la inauguració de la nova casa.

  ResponElimina
 2. Un govern a l'altura del veïns? como no puge Jordi a la muntanya de les Creus no se que dir-te.

  ResponElimina
 3. Que poca vergonya d'alcalde, que impresentable. Vaig veure als polítics locals que van assistir a l'acte i no va vindre Jordi Juan. Sé on estava i això demostra que li importa Tavernes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No t'enfades que ja he vist al substitut. Tot queda en casa jajajajajajaaja

   Elimina
  2. Estava son pare, que és com si estiguera l'alcalde. ������

   Elimina
  3. A oero que el pare de Jordi no és l'alcalde? Tota la legislatura e pensat que si... Com esta en tots els actes...

   Elimina
 4. Molt bona noticia que carites tinga ja un lloc propi per atendre als veins que més ho necesiten. Esperem que els governs que entren en un futur aposten per politiques socials que son les que més falta fan

  ResponElimina
 5. La culpa no es tant sols de la sr. Sansaloni, els diners estan en l'ajuntament desde el febrer i la sra. Canet que estava a fila u en eixa data tambe estava en el govern. I en la inaguració la veguerem alli

  ResponElimina
 6. En conte de donar 16.000 euros a un festival de musica alternativa , perque no ho donen a Caritas?

  ResponElimina
 7. en la inaguració estava el sr. Juan?

  ResponElimina
 8. I que pasa en els locals del riu? un no era per a Caritas?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari