Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 22 de gener de 2015

La noció d'inactivitat de Jordi Juan


El dissabte passat en el periòdic Levante es feia referència a les grietes d'alguns camins provocades, segons la informació, pel riu Vaca. El nostre benvolgut alcalde, Jordi Juan, de Compromís, acusava a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer de “inactivitat” al no reparar-los.

Podria el senyor Jordi Juan, de Compromís, aplicar eixe mateix criteri a la seua gestió al capdavant del nostre ajuntament en el que portem de legislatura. Si seguira eixe plantejament també hauria de qualificar la seua gestió d'inactivitat. Inactivitat és falta de diligència, eficàcia i promptitud en l'obrar. Podríem posar multitud d'exemples d'eixa falta d'eficàcia en l'obrar. 

Ja que parlem de camins, el senyor Jordi Juan de Compromís, es podria fixar en la situació que es troba, per exemple, el camí que va al Clot de la Font. Fa temps que està en unes condicions penoses i representa un perill per a tanta gent que diàriament va a passejar al Clot. Que el senyor Jordi Juan, de Compromís, permeta que eixe camí estiga en eixes condicions tan perilloses no és inactivitat? I s'atreveix a criticar a la Confederació. A eixa entitat caldrà sol·licitar el que corresponga, però sense eludir la responsabilitat de l'Alcalde com a responsable de l'ajuntament davant tant de temps amb el camí del Clot en eixes condicions. A açò se li diu inactivitat.

Havíem dit que inactivitat, entre altres accepcions, era la falta de promptitud en l'obrar. Que podem dir de la situació en la qual es troba la caserna de la Policia Local? Un any sencer pagant lloguer sense utilitzar-ho. I no s'utilitza perquè no està acabat. A la falta de promptitud en l'obrar s'uneix també ací la falta de diligència. Li falta a vostè, senyor Juan, agilitat, pressa i cura en les actuacions que gestiona. També ha mostrat vostè en aquest tema una falta total d'eficàcia. Havien pressupostat 120.000 euros per a condicionar aquest retén i en el pressupost presentat per vostè per a 2015 incloïa 50.000 euros mes. En definitiva, un desastre de gestió i un balafiament de recursos públics. A açò se li diu inactivitat.

Si seguim amb inactivitats, recordar-li de nou, i van tres, que té vostè pendent tots els assumptes de Participació Ciutadana. No ha fet res de res. A açò se li diu inactivitat. 

Durant tota la legislatura el seu govern no ha fet cap inversió en el poble. Ara que anem cap a les eleccions es plantegen pintar els passos zebra, arreglar les faroles de l'entrada del poble i altres coses, però portem tres anys que res de res. A açò se li diu inactivitat.

Va haver de ser, una vegada més, una actuació a salto de mata provocada per la publicació d'una nota del Psoe relativa al fraccionament dels pagaments a l'ajuntament la que va fer que vostè publicara aquesta possibilitat perquè la ciutadania estiguera informada i es poguera acollir a aqueixa modalitat de pagament. A açò se li diu inactivitat.

Podríem seguir fins a l'extenuació amb evidències de la inactivitat del seu govern. Anem a parar, la gent ho té molt clar. Ja coneixen de sobres la seua forma de governar. 

Senyor Jordi Juan, de Compromís, aplique's a vostè mateix el que exigeix a uns altres. La Confederació no actua, demane-li-ho. Però si és vostè el que no actua que fem? té vostè butlla?

12 comentaris:

 1. Este cami del clot ja fa molt de temps que esta aixina de trencat. Jordi no es preocupa per ell. Es una cami cent voltes mes perillos, cent voltes mes transitat i cent voltes mes trencat que el que ell denuncia. Es un hipócrita al demanar a la confederació hidrogràfica del Xuquer que actúe i ell quetet. i tots els dies pasen per el camí del clot moltes persones i vehicles. El perill es gran i esta a la vista de tot el poble.

  ResponElimina
 2. Tota la raó,ara cara elleccions es donara presa..ah i una cosa que no ve al cas,la cotorra no hem publica mai ninguna critica a l.alcalde en el seu blog,que quede constancia,tant que prediquen de que son els mes democrates del mon i no admitixen ni una critica feta sempre desde la educacio i el respete.

  ResponElimina
 3. ¿Que dice el flamante concejal de infraestructuras agrarias Jose Llácer?

  ResponElimina
  Respostes
  1. No se que diu LLácer pero el que si que algu deuria dir-li es que el traje li ve menut.

   Elimina
 4. Nota a l'administrador de “El Diari de Tavernes”:
  He fet un comentari a la nota titulada “Vist a la prensa: Demanda per falta d’activitat. Tavernes llevará a la Confederación del Júcar ante el juez si no repara los caminos del río Vaca”, i li agrairia que també ho publicara com a comentari a la present nota.
  Moltes gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Com a mínim és un tema bastant polèmic i vaig a intentar esmicolar-ho per a major comprensió i al mateix temps veure les possibles mesures a prendre i les seues conseqüències.
   En primer lloc veiem que hi han uns camins en mal estat que són de titularitat municipal i que limiten al riu.
   És cert que és en els tribunals on correspondria dirimir si la culpa és de la Confederació o de l'Ajuntament davant qualsevol eventualitat que poguera ocórrer.
   L'alcalde ha dit que ha intentat negociar amb els responsables de Confederació i no ha obtingut un resultat positiu als interessos locals.
   Fins ací, tot s'ha entès.
   L'alcalde ha negociat amb la presidenta de la Confederació o simplement s'ha limitat a airejar la infructuositat d'unes negociacions?
   Al meu semblar, s'ha de negociar, negociar i més negociar. Trencar la baralla i acabar la partida no és demostrar seny i més quan no som ni els més forts ni els que tenen el major poder i pes en l'envit.
   Se li ha ocorregut a Jordi Juan pensar en totes aquelles qüestions que afecten tant a l'ajuntament com als seus propis veïns i que depenen del que puga decidir Confederació Hidrogràfica?
   S'ha pensat en la quantitat d'informes que són vinculants i que deu emetre la Confederació?
   Ha pensat l'alcalde en les resolucions i sentències en les quals és part la Confederació i l'ajuntament o veïns de la nostra ciutat?
   Alcalde, és possible que tinga raó en l'amenaça que li ha fet a Confederació. És possible que es guanye en els tribunals. També és possible que no es guanye. Però … ha pensat en la conseqüències futures?
   Alcalde, quants quilòmetres de camins rurals s'han reasfaltat amb recursos propis dels pressupostos municipals en aquests quatre anys?
   Alcalde, crec que no s'ha de tirar la tovallola i seguir negociant.
   Açò no és l'antic Oest americà on valen les fanfarroneries, encara que sempre és emotiu cantar amb la Trinca “Com el far west no hi ha res”.

   Elimina
 5. Este alcalde es especialiste en tirar balons fora, no ha fet res mai i ara li ve el rot a la gola perqué vol anarse a valenciacom a diputat, esté es el que no volia ser un jornaler de la politica

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jordi no ha sigut mai un jornaler. Es cert i te rao l'alcalde.
   Ell ha sigut doble jornaler. Ha tingut dos sous, un de l'ajuntament i altre de la mancomunitat. Dos jornalets que s'ha tirat a la pera i amb als que ha pagat el pisset de Valencia.

   Elimina
 6. Ni el concejal Llacer ni el Alcalde dicen nada. Bastante "comboi en les primaries" tienen, en Alzira, en Oliva y donde haga falta.
  El camino del Clot y otros pueden aguantar y como no hay nadie a quien denunciar y no hay repercusión mediatica ya veremos cuando emoiezan los arreglos.

  ResponElimina
 7. SI MIREU EL CARRER DEL DESCORXADOR CAP EL PONT DEL RUI, DONA PEN

  ResponElimina
 8. El que els interesa es, procurar-se un lloc a Valencia, el que passe al poble no els importa

  ResponElimina
 9. Diuen per ahí que si una tal Karina ha fet un nou partit ... no teniu rés que dir?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari