Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 27 de gener de 2015

Mes de Fitur


Demà dia 28 comença la Fira Internacional de Turisme, Fitur. Demà comença i no hi ha notícies per part del senyor alcalde Jordi Juan, de Compromís, de si hi haurà representació institucional de l'Ajuntament de Tavernes.

Segons rumors, es diu que si que assistirà el nostre benvolgut alcalde i el seu fidel escuder Josep Llàcer acompanyats per dos fallers. No sabem que faran per allí, no sabem que presentaran, no sabem com ho faran, si és que fan alguna cosa, no sabem amb qui contactaran. En resum, no sabem res. Eixa és la informació i la transparència que es desprèn del govern del senyor Jordi Juan, de Compromís.

El que si sabem és que hi haurà una representació d'Aceplat. Des d'ací la nostra felicitació als membres que integren aquesta associació. També sabem que el senyor Jordi Juan i Josep Llàcer van, si és que van, pel seu compte. No han propiciat l'assistència a una fira tan important com Fitur conjuntament amb els empresaris. Eixe és el tarannà del senyor Juan. 

En qualsevol activitat econòmica la col·laboració public-privada és fonamental. En el cas del turisme és vital. Si no són capaços de veure i entendre aquesta premissa tan bàsica ni el senyor Jordi Juan, de Compromís, ni el senyor Llàcer, de Compromís, significa que no saben el que tenen entre les mans. Però el pitjor d'açò són les conseqüències que es derivaran d'eixa ineptitud.

No hi ha notícies per part de l'ajuntament sobre Fitur, tornem a repetir. En la web municipal no apareix res de res, però açò si, contínua un apartat sobre el Festivern i un altre sobre participació ciutadana. Una participació ciutadana, responsabilitat del senyor Jordi Juan, de Compromís, en la qual, com ja hem denunciat diverses vegades, el nostre benvolgut alcalde no ha fet encara res.

El Patronat Provincial de Turisme Vàlencia, Terra i Mar, presentarà en Fitur l'oferta turística de la província. No hi ha RES de Tavernes de la Valldigna. Que fa el senyor alcalde Jordi Juan de Compromís; que fa Josep Llàcer, de Compromís. En eixa oferta turística provincial apareixen localitats com Gandia, Oliva, Sagunt, Cullera, Xàtiva, Aiora, Bocairent, Xeste, Requena, Lliria, Manises, Cofrents, Xiva, Riba-roja de Túria, Canet d´en Berenguer ….. 
De Tavernes, RES. 

Aqueixa és la gestió de Jordi Juan, de Compromís. Mes INACTIVITAT.  

5 comentaris:

 1. A Jordi se li escapa el govern de les mans. Cada dia hi ha alguna cosa per la que se li veu el plumero. Que vergonya d´alcalde. I a este home volen promocionar-lo com a diputat?

  ResponElimina
 2. Als representants d'Aceplat desitjarlos que tinguen un bon i fructifer viatje a Fitur i ademés donarlos animo i les gracies per preocuparse del seus negocis i de paso de la Platja del meu poble.
  L'altra part del binomi sería la part que s'ocupara de la Platja i de paso dels comerciants i els seus negocis. Lamentablemen esta part li toca fer la al Ajuntament i a estes hores no la fa i si van a Madrid l'alcaldei la comitiva del sr Llacer i algún faller@ que van a fer? Recorrer stands? Arreplegar fullets? No se que pensar, de veritat, UNA VERGONYA.

  ResponElimina
 3. JJ i companya van a fer Turisme. AVE a Madrid, dinarot, soparot, festorra, hotel, esmorzar bufet i cap a casa.
  Paga el pueblo.

  ResponElimina
 4. Em quede sorprès per comentaris que he llegit. L'alcalde Jordi Juan, acompanyat del regidor Llácer assisteixen pel seu compte i a cost de l'ajuntament sense comptar amb els empresaris del sector turístic i sense programar amb ells l'assistència.
  És normal que siga l'ajuntament el que pague aquesta visita però, no seria millor haver treballat junts amb empresaris i comerciants?
  Quant als representants de les falles, Fallera Major i President, em sembla molt bé i estic segur que mostraran a Madrid l'orgull d'una de les nostres millors festes que són les Falles.
  De nou li demane a l'alcalde que no improvise i que prepare i organitze millor les seues eixides.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pues a mí lo de no contar amb els empresaris del sector del que tracta la fira i dur a la representació d'una festa (fallera) que pot representar un 1% del turisme de fora el País que vé al poble sí que em sembla mal.

   Elimina

Escriu el teu comentari