Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 25 de gener de 2015

NPR Partit Popular: El Vergeret i les mentides del govern de Compromís

Per la boca mor el peix i eixa dita es pot aplicar a l’alcalde, Jordi Juan, que està jugant a la política en el tema de la urbanització del Vergeret en lloc de dedicar-se a gestionar solucions.
Este és un tema molt important per al poble de Tavernes i és per això que deu tractar-se amb cura i no fer d’estes negociacions una lluita política.
 
La mala gestió de Jordi Juan arriba al seu punt màxim quan es nega a fer el mur de contenció del riu i amenaça a Confederació de dur-la als tribunals si no arregla el camí de la Séquia Bova. Amb  amenaces és difícil arribar a acords, una mostra més de la falta d’idea i de talant de l’alcalde.
 
La seguretat dels nostres veïns
 
És actual el tema sobre la reparació de les solsides del camí de la séquia la Bova per efecte del riu. I a causa de la importància, per a la seguretat de tots els que per allí circulen, deu buscar-se una solució en compte de tirar balons fora.
 
Cert és que Confederació ha d’ocupar-se del riu. No obstant això, mentre Jordi Juan realitza eixes reclamacions podria haver arreglat el camí i després reclamar les responsabilitats pertinents a la Confederació.
 
En esta legislatura el govern de Compromís s’ha oblidat dels camins rurals, i, amb eixa faceta de víctima que tant creu que el beneficia, culpa a tots dels problemes existents pel riu.
Des del Partit Popular pensem que seria més ràpid i apropiat fer les reparacions pertinents i paral·lelament seguir negociant amb la Confederació tot el que li correspon a la dita administració.
 
Sobre el mur del riu Vaca
 
Per posar en antecedents direm que el Vergeret va ser aprovat per l’Ajuntament en Ple, sense debat i per unanimitat i que tota la tramitació va ser correcta segons la Conselleria d’Urbanisme que és la competent per aprovar definitivament. Així ho demostra l’acta que adjuntem a la nota.
 
La inundabilitat del Vergeret té una solució consensuada amb la Confederació, que implica fer un mur de contenció entre el riu i la zona urbana. Fins ara diferents partits, entre ells el Partit Popular, ha demanat que l’ajuntament faça eixa infraestructura –hem de recordar que l’alcalde nacionalista tornà un préstec que li permetia fer esta obra- però Jordi Juan de Compromis ha negat eixes obres i ha donat preferències a altres interessos que no impliquen pensar en els veïns del Vergeret i tota la zona del Passeig Colon.
 
En l’anterior legislatura es donaren llicències a vivendes i no hi havia cap informe en contra. Tal com apunta el nostre portaveu l’únic alcalde que ha donat llicències en la zona del Vergeret de Tavernes amb informes en contra ha sigut Jordi Juan. L’actual alcalde, front a un informe tècnic en contra de les llicències que va donar, va buscar un segon informe que, pegant-li la volta a les coses, li donara una informació favorable per donar llicències, però eixe primer informe negatiu està present i l’alcalde el va obviar.

6 comentaris:

 1. Sr Juan, per favor, siga vosté per una volta alcalde de tots els ciutatans, escolte les demandes del poble i intente posar sol lucións a problemes que mos afecten.
  Negocie, consensue i fasa per que Tavernes avançe. Les amenaçes i la judicialiciació dels problemes no beneficien a ningú.

  ResponElimina
 2. Ni ha fet res per arreglar els camins rurals ni s'ha pereocupat per res que no siga el seu futur,
  La resta li dona igual.
  Esperem que es done vent i en el poble pugam estar tranquils d'ell.

  ResponElimina
 3. No entenc a este alcalde. Per què no fa ja el mur i soluciona un problema que s'arrastra desde fa molts anys?
  Que deixe ja les primaries i treballe pel poble que li paga un bon jornal o que sen vaja ja a Valencia!

  ResponElimina
 4. Jordi hauria de fer el mur que solucionaria el problema del Vergeret i deixar-se de politiqueo amb la Confederació. Que solucione els problemes de Tavernes i que no intente tindre protagonisme a València enfrontant-se inútilment a la Confederació.
  Jordi que et paguem els veïns de Tavernes, fes el teu treball d'una vegada!!!

  ResponElimina
 5. Com a ciutada de la zona de avinguda de Malta vos demane a tots els politics que es poseu d'acord amb un tema tan serios com és el de fer o no fer el mur. Deixeu-se de tirar-vos les culpes entre vosaltres i lleveumos aquesta incertidumbre de si estem vivint en una zona ilegal o legal. Moltes gracies

  ResponElimina
 6. Estic d'acort es un tema serios i es deu demandar el mateix respecto alas politics.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari