Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 2 de gener de 2015

NPR Partit Popula: Jordi Juan manipula la informació

El govern encapçalat per Jordi Juan torna a donar clares mostres de manipulació. Tot li val per tal de desprestigiar a qui no siga dels seus.
El Partit Popular de Tavernes va fer una nota de premsa on deia ben clar que el dia 30, a migdia, a l’ajuntament no estava preparada la documentació amb els permisos del Festivern. Compromís es va afanyar a dir que sí que tenia l’ajuntament tota la tramitació feta, però sols ho va tindre a punt després que el Partit Popular, en un gest de preocupació, va acudir a preguntar per l’estat de la documentació.

És una irresponsabilitat, per part de Compromís i de Jordi Juan no tindre els documents preparats el dia 30 a migdia. Segons ha dit ara el partit nacionalista per excusar-se, el permisos s’enviaren a la Generalitat el dia 30 passades les 14 hores.

Clar està que quan el Partit Popular va acudir a l’ajuntament no estaven els permisos del Festivern preparats, i això que este event començava el 29 de desembre.

No és normal, i mostra una falta de previsió, que una documentació tan important s’envie a la Conselleria el dia 30 a última hora. Funcionant així, l’ajuntament no donava cap opció a que es poguera solventar qualsevol deficiència, ja que el festival estava en marxa.

No es poden reunir 8.000 persones i enviar la documentació a ultimíssima hora quan ja no hi ha possibilitat de supervisar-se amb el temps adequat. Un festival d’eixes característiques requereix planificació, i el govern de Juan no ha sabut tindre els documents abans que començarà i ho ha fet tot a última hora.

Quan el Partit Popular va anar a preguntar es va dir que no es tenien els permisos. Es va amagar la informació de que eixe matí anaven a enviar-se. Així que, una de dos, o Compromís sols es va posar les piles quan el Grup Popular va preguntar, o el que és més greu, amaga informació a l’oposició.

A més, encara estem esperant que l’alcalde explique perquè un sindicat policial denunciava que no hi havia prou mitjans per cobrir el Festivern. Hem tingut sort que no ha passat res, però exigim que l’alcalde done explicacions de què passa amb la policia. Eixe tema, que no interessa, ha sigut callat pels nacionalistes i és molt greu. És la segona vegada en un any que la sindicat policial diu que no té suficients mitjans, mentre que el cap de la policia ha cobrat hores extres que li han suposat tindre una nòmina de 5.000 euros en alguns mesos.

Este no és el primer cas d’improvització del govern de Juan o d’ocultament d’informació. Recordeu que el Grup Popular va descobrir que el regidor de foment havia consentit que el pla de foment fora copiat d’altre d’Asturies sense dir-ho a ningú.

Recodeu que Juan proclamava que no hi havia diners. Retallant a les associacions, en neteja i manteniment de la ciutat. Mentre feia gabinets de premsa per fer-se autopropaganda. Ara sabem que el govern de Compromís va tornar 900.000 euros que el Partit Popular va deixar i que hagueren permés tindre fet ja el col·lector de la platja, el taller d’Adisva o moltes altres inversions.
Una vegada més el govern de Juan amaga informació i manipula. Tot per salvar-se ell. Eixa actitud dictatorial li ha valgut per quedar-se sols al govern i ser incapaç de mantindré un govern que s’ha trencat dos vegades sota la seua responsabilitat.

Sols ens queda afegir que si hagueren actuat sense premura i amb organització hagueren pogut aconseguir dona a la platja l'event musical que demanaven. 

-- 


2 comentaris:

  1. Voldria saber si els del Festivern tenien permis i si vaen pagar algo per fer un soparot dins del Camp d'esports.
    Es que jo vullc fer un soparot amb la meua cuadrilla i vullc saber que s'ha de fer per i que s'ha de pagar per fer-lo dins del camp d'esports i que l'ajuntament em pose també taules i cadires i despres ho neteje.
    Moltes Gracies gent del Diari.

    ResponElimina
  2. No tienen verguenza ni piensan en las consecuencias de su inresponsabilidad.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari