Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de gener de 2015

NPR Partit Popular: Demanem una modificació de crèdit que ajude a ADISVA

El Partit Popular de Tavernes va demanar en el ple al govern de Compromís que duguera al plenari, el més aviat possible, una modificació de crèdit perquè l’ajuntament aporte els diners que necessita Adisva per posar en marxa el seu centre ocupacional que està ubicat al polígon El Pla.

El Grup Popular vol així que es done l’impuls definitiu que necessita esta entitat i que porta esperant des de fa anys. Els populars li demanem, per favor, a Compromís que atenga eixa petició iniciada pel PP i a la que ja s’han sumat la resta de regidors en l’oposició.

Li preguem al senyor alcalde que faça eixa modificació de crèdit per separat, amb ella sola com a modificació. Esperem que no faça com altres vegades que ha volgut sumar en mateixa modificació de crèdit diferents conceptes segons com li ha convingut. La modificació ha de tractar en solitari l’ajuda a Adisva, si porta altres conceptes afegits no es pot generar un debat clar i per punts separats i això dificultaria l’aprovació. Ja li avancem que si la modificació de crèdit per Adiva és en solitari tindrà el suport del Grup Popular, sinó s’entén que Compromís no vol el consens i busca la polèmica.

El Partit Popular està demanant esta inversió en tot el que portem de legislatura. Governant el Partit Popular a Tavernes i a la Generalitat s’aconseguiren els terrenys, es va fer la fase de l’estructura i el tancament. Estes eren el gros de les inversions necessàries. Ara sols falta l’equipament i remat de l’edifici. El Grup Popular va deixar uns diners a finals de la passada legislatura perquè es poguera fer esta nova fase. El govern de Juan els va tornar i ara veiem que el centre d’Adisva podria estar obert des de fa anys. Esperem que ara, acabant la legislatura, Compromís accepte el suggeriment dels populars i atenga a este col·lectiu que fins ara ha oblidat. Associacions i col·lectius de la ciutat també s’han sumat a l’ajuda per fer una realitat el centre d’Adisva. A tots eixos col·lectius, el Partit Popular de Tavernes vol reconèixer-los el seu proïsme i generositat.

2 comentaris:

  1. Pues sí. Els xicons i xicones del poble i la Valldigna es mereixen que, per a variar, Compromís se'n recorde un poquet d'ells. En quasi quatre anys no han espentat el projecte però a vore ara que s'acosten les eleccions si posen un poquet més de ganes. Clar: un vot és un vot i ells de treball cara a la galería saben un rato.

    ResponElimina
  2. Ya estaria bien que nuestro alcalde i concejales que nos gobiernan tuviesen un poco de sensibilidad con los mas desprotegidos y ya que pasan de Cáritas y Cruz Roja, a ver si aceptan la propuesta sin hacer política y terminan con el proyecto ADISVA. Ellos son los que mas lo merecen.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari