Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de gener de 2015

NPR Partit Popular Tavernes: Jordi Juan suma noves absencies a actes públics de Tavernes

L’alcalde de Tavernes, el nacionalista Jordi Juan, torna a ser el gran absent en un dels actes més importants.

Jordi Juan no va estar present en la inauguració de la casa de Càritas en un gest que sols es pot interpretar com una falta de respecte a la seua obligació com a màxim representant de la ciutat. El Grup Popular creu que el poble de Tavernes mereix un alcalde present i no una persona que sols apareix quan li convé a títol personal. La inauguració de la casa de Càritas és un dels fets més rellevants pel que significa per una entitat com Càritas que, hui per hui, fa una tasca importantíssima i sense la qual els més desfavorits patirien més del que ho fan ara.

L’alcalde va preferir estar a Sueca, en un acte del Bloc, abans que estar donant suport a una de les entitats que més treballa en favor dels necessitats. En eixe acte es reunien 17 candidats a alcaldies pel Bloc, ni tan sols eren alcaldes. Juan va preferir estar a Sueca en un acte minoritari de partit que no estar junt al seu poble. Va donar preferència a la seua idea de treballar-se un camí a València com a membre del Bloc que preocupar-se d’atendre les seues obligacions com alcalde. El senyor Juan ha preferit ser del Bloc abans que ser l’alcalde de tots els vallers i donar preferència a les seues obligacions com a primer regidor de la ciutat.
La falta de l’alcalde en l’acte de Càritas és una falta de respecte, una desatenció a les seues responsabilitats i més encara si a més de ser alcalde ara és responsable de serveis socials. L’alcalde ha fallat on no podia fallar.

Les desaparicions de Jordi Juan són una constant en esta legislatura. La nit de disfresses no va assistir a la Plaça Major i va preferir anar-se’n al cine. L’any passat va llevar la festa de Sant Vicent a la gent del poble, però ell sí que va saber anar-se’n de viatge. En la proclamació de la fallera major va estar per la foto d’entrada però va desaparèixer per donar-li el ram. En la mascletà de festes no el vam vore i estava en un acte del Bloc. Sent president de la Mancomunitat de la Valldigna ja se’l va acusar de faltar a gran quantitat d’actes. A l’últim ple de la Mancomunitat ja no hi va assistir.
El senyor Juan cobra com a membre de la Mancomunitat i com alcalde. Per tant, les funcions com a tal han de ser una preferència per a ell i no una segona activitat quan no hi ha res del Bloc.

3 comentaris:

 1. En primer lugar el primer calificativo que me viene a la mente es que el Sr alcalde de Tavernes es un solemne maleducado y me hace sentir vergüenza ajena.
  Las ausencias y plantones en los actos oficiales son una burla a todos los ciudadanos y le guste o no al Sr Juan debe saber que aunque con un escaso 25 por ciento de los votos es el alcalde de todos, también de quienes no le votamos y desde aquí, como ciudadano, le exijo respeto y que cumpla con el deber que exije su cargo que entre otros es representar dignamente a todos los ciudadanos.que por eso y para eso se convirtió vd en jornalero político.

  ResponElimina
 2. Però com a bon adicte a les fotos... ja tardava en eixir on es trobava, fent-se-la amb els seus aigatxos a Sueca. eiii que poc costava quedar be ene ls que tant treballen per als ciutadans, imoltes vegades en el seu nom (Com són els volutaris de caritas).

  ResponElimina
 3. Està demostrant que ell sols vol fer punts al seu partit per anar-se'n a Valencia!!! i el nostre poble l'hi importa una merda

  ResponElimina

Escriu el teu comentari