Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 29 de gener de 2015

Per si algú es va sentir ofés

Amb este post volem ser breus i deixar ben clara quina és la nostra intenció quan escrivim. 

Fa uns dies escriguerrm un post sobre Fitur en el que parlarem de l'assistència de dos fallers acompanyant a Llàcer i Jordi a la fira. Tots sabem que estos falles són el president de la Junta Local Fallera i la nostra fallera major.

Si no escriguerem més sobre estes persones ni nombrarem els seus noms és perquè el post tractava de criticar la feïna política i no la assitència d'estes persones que cada any deixen els seus treballs i cases per a representar Tavernes. És digna la seua faena i des del Diari, i creguem que en nom de tot el poble de Tavernes, els agraïm que ho facen.

Tot aquell que vullga polítitzar la seua figura no fa més que retracta-se públicament. És lleig i roïn voler utilitzar a dos persones que amb els seus esforços porten la imatge de Tavernes a Madrid i portar a la ciutadania debats erronis. No hi ha res més a dir.

De nou aplaudim l'esforç d'ells i de tot el mòn faller que per vocació fan coses sense esperar res a canvi.

10 comentaris:

 1. Per desgracia,es molt façil insultar i criticar amparanse en l.anonimat..perque no provem a construir i no a destruir..el meu recolçament a tota la gent que ens representa a fitur siga de la ideologia que siga..donem un impuls al nostre poble i a la nostra platja...un saludet i bon día..

  ResponElimina
  Respostes
  1. Rosa pero si en la nota que he llegit jo en cap momnt s'ha criticat als representants de les Falles sino soles s'ha dit que el alcalde fa ben poc pel turisme, aixo e entes jo.

   Elimina
  2. Parlava en general..no hem referia a ningu en concret..a vegades resulta molt trist vore critiques e insults ,no en aquest comentari si no en general,opinions que solen faltar al respet...i llançar una reflexió a que lo millor per el poble i la platja es anar tots a la par,deixar de costat les ideologies i dur un projecte que favorixca els interesos del poble...un saludet desde xirivella al meu poble i a tots els vallers..molt bona nit.

   Elimina
  3. Rosa no estic d'acord en el que dius. Amb critica tambe es construix. I jo recolce a la gent que va a Fitur i està representant a Tavernes i intentant que quede el bon lloc. Pero tamée hem de saber que es fa per Madrid i si estan representant-nos.

   Elimina
 2. Cal donar les gracies al mon faller qui en representació han enviat al president de la JLF i a la Fallera Major a un event de la categoría de FITUR.
  Cal donar les gracies també al representants d'ACEPLAT que també han enviat alguns representants.
  Gracies també als regidors del PP que hi han anat (No se si d'altres formacións politiques han acudit o acudirán).
  Gracies a tots ells que fan per portar amb dignitat i orgull el nom de Tavernes.
  Tot esforç personal e institucional es necesari per conseguir atraure turistes al nostre poble.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pero quines gràcies ni feina ni cacaueres? Els fallers que fan? Estar vestits allí de plantó? Deixeu tranquils a eixos homes i dones amb les seues feines,que no fagen cap esforç i poseu uns maniquís amb els tratges que fan el mateix efectes. I amb això ño critique els fallers ni les falles,però allí deuen anar els professionals i tècnics del turisme. Tots els demés,polítics inclosos,sobren.

   Elimina
  2. Es cert. Sobren tots, nomes professionals i tecnics de turisme. Com es nota quan un va sobrat.
   Com a llaurador, si fan alguna Fira per a nosaltres jo agrairia que estagueren amb nosaltres els professionals, politics, falles i tots els que pugueren ajudar i donar relevancia.

   Elimina
 3. Em sembla molt bé que hàgeu fet aquest post aclaridor. A mi em va quedar molt clar quan vaig llegir la nota a la qual feu referència.
  Vaig entendre que no es va voler aprofundir en les persones que han estat en Fitur representant a la Falles del nostre poble perquè el que es pretenia era criticar l'actitud i el comportament de l'alcalde Jordi Juan i el regidor Llácer.
  També va arribar a les meues mans la crítica que va fer l'anterior Fallera Major de Tavernes i em sembla que si algú va intentar barrejar la política amb les falles va ser precisament aquesta persona.
  Sóc integrant de les Falles i t'agrairia deixares a un costat les teues legítimes simpaties que pugues tenir i gaudim de les Falles. Açò t'ho agrairia de cor.

  ResponElimina
 4. Si de algo pot pressumir Tavernes es de les seves falles. Ara en 2016 que vaja l'associació que te al seu cens més de 3.000 persones. Si n'és capaç. Per favor, deixeu les falles estar!! Enhorabona Sara i Ximo, un 10!!!!

  ResponElimina
 5. Per altra banda, conec prou a la FMTV 2014 I MAI HA FET UN COMENTARI POLITIC RELACIONAT AMB LES FALLES. Ella estima el món faller i ho ha fet al 2014 deP.M.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari